Stel uw vraag  

Douane expediteur

Grolleman Douane Expediteurs B.V.

Bezoek website

Douane expediteur

Grolleman Douane Expediteurs B.V.

Meer dan 25 jaar specialist in het regelen van douaneformulieren

Grolleman Douane Expediteurs is al ruim 25 jaar een begrip in Deventer als het gaat om het regelen van alle douaneformulieren bij im- en export buiten de EU. Grolleman Douane Expediteurs is onderdeel van de Grolleman Groep. In de Deventer vestiging worden ondernemers dus ontzorgd wat betreft de douaneformulieren.

Persoonlijk contact en no-nonsense mentaliteit

Bij Grolleman houden we van persoonlijk contact en een no-nonsense mentaliteit. Dit sluit heel nauw aan bij de wensen van de vele klanten uit de regio die we bedienen. We regelen snel en efficiënt de in- en uitklaring van goederen inclusief de aanvraag van EUR-certificaten, Certificaten van Oorsprong (CvO's) en legalisaties bij de Kamer van Koophandel. Dit alles doen we elektronisch. Desondanks vinden veel bedrijven het toch handig om voor kort overleg even langs te komen. Dat wordt wederzijds gewaardeerd.

(Inter)nationaal transport regelen

Naast het afhandelen van de douaneformaliteiten kan Grolleman desgewenst ook het transport regelen. Het maakt niet uit waar de transporten naar toe moeten zowel lucht- als zeevracht maar ook wegtransport is wereldwijd mogelijk.

Uw douane expediteur, ook op afstand

De groei van het klantenbestand komt ook steeds meer van buiten de regio. Door automatisering is het niet nodig om vlakbij de klanten of de te verzenden goederen te zitten. Zo denken veel bedrijven die via de Rotterdamse haven exporteren dat ze daar ook een douane-expediteur terplekke nodig hebben. Tegenwoordig gebeurt er steeds meer digitaal op afstand, wij kunnen de locatie van een nieuwe klant binnen 24 uur aan onze vergunning toevoegen, zowel bij in- als uitvoer.

Grolleman in het kort

  • hoogstaande kwaliteit
  • aandacht voor duurzaamheid
  • altijd flexibel
  • zeer ruime ervaring
  • no nonsense mentaliteit

Benieuwd hoe we uw douaneformaliteiten gaan verzorgen? Neem contact met ons op!

Adres Rostockstraat 5
Postcode 7418 EL
Plaats Deventer
Telefoon 0570 - 62 83 57
E-mail customs@grollemandeventer.nl