Stel uw vraag  

Transport en opslag

H. Veldhuizen Transport b.v.

Bezoek website

Transportbedrijf gevestigd in Zaandam

Transport en opslag

H. Veldhuizen Transport b.v.

Transportbedrijf H. Veldhuizen Transport b.v. vervoert sinds 1966 producten voor een brede klantenkring. We halen de zending of zendingen bij u op en leveren hem keurig af, desgewenst bij meerdere adressen. Of het nu gaat om een pakket of een complete wagenlading, wij kunnen aan uw wensen voldoen.

Deellading of complete lading, routevervoer of transport op maat, spoedzending, vervoer van gevaarlijke stoffen, nachtdistributie, chauffeur met auto voor een paar uur per dag, van bestelbus tot trekker met oplegger, uw transport is bij ons in goede handen.

Transport binnen West- Europa

Voor transport binnen Nederland, Luxemburg en een groot deel van België en Duitsland kunnen wij u een 24-uursservice aanbieden. Dit doen wij met eigen wagens of we maken gebruik van 2 netwerken waar we partner in zijn. Daarnaast hebben we goede specialistische maar vooral betrouwbare partners met wie wij ook nauw samenwerken.

Opslag en overslag

Ook voor opslag, overslag, ompakken, stikkeren of andere VAL-activiteiten bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben diverse opslaglocaties (5.000 m2) in Zaandam. Eén van onze opslaglocaties voldoet aan de eisen die gesteld worden aan de opslag en handling van food gerelateerde producten.

Onze organisatie is flexibel en ons personeel is goed opgeleid, zodat wij optimaal aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen.

H. Veldhuizen Transport in het kort

  • Transport binnen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland
  • Van pakje tot complete wagenlading
  • Eigen wagenpark
  • 5.000 m2 opslag verdeeld over 2 locaties
  • Diverse VAL-activiteiten

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op via 075 - 617 92 51!

Adres D. Sonoyweg 7
Postcode 1509 BR
Plaats Zaandam
Telefoon 075 - 617 92 51
E-mail info@veldhuizentransport.nl