Stel uw vraag  

Volume transport

Harry Vroomen BV

Bezoek website

Internationaal transportbedrijf Kerkrade

Volume transport

Specialist in Volume Transport

Harry Vroomen BV is de specialist op het gebied van volume transport in de BeNeLux, Frankrijk, West-Duitsland en Groot-Britannie.

Voor het vervoeren van 115M3 of 25 ton aan goederen is voor ons geen probleem, wij kunnen vrijwel iedere opdracht uitvoeren binnen West-Eurpoa. Wij zijn met name sterk binnen Nederland, België, Duitsland, Noord-Frankrijk, en in de Bretagne.

Eigen volume-combinatie's en opleggers

Al onze volume-combinatie’s en opleggers zijn voorzien van achterdeuren en schuifzeilen waardoor het laden en lossen via de achterkant en via de zijkanten kan gebeuren. Omdat de volume-combinatie’s beschikken over pianoscharnieren op motorwagen en voorkant aanhangwagen en tevens beschikt over een doorrijplaat kan de gehele combinatie geladen en gelost worden via de achterkant (aan dock) zonder dat de aanhangwagen moet worden afgekoppeld, dit scheelt weer tijd en ruimte op het laadadres en losadres waardoor de laadtijd en lostijd sneller gebeurt.

Internationaal transport sinds 1968

Harry Vroomen BV is sinds de oprichting in 1968 een internationaal transport & erkend verhuisbedrijf. Vanaf de oprichting voert Harry Vroomen een beleid dat erop gericht is om het zijn klanten zo goed mogelijk naar hun zin te maken, d.m.v. goed opgeleide chauffeurs, gediplomeerde verhuizers, modern materieel en goede communicatie met de klanten.

Kwaliteit & Service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor werd de bedrijvigheid steeds groter, daarom zijn wij eind 2000 verhuisd naar een nieuw onderkomen op industriegebied Julia in Kerkrade-Eygelshoven, waar wij thans de beschikking hebben over een terrein oppervlakte van liefst 8000M2 en waarop wij een opslagloods van liefst 1500M2 hebben gerealiseerd, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie kijk dan op onze website of bel met een van onze medewerkers op 0031-(0)45 - 545 67 02.

Harry Vroomen BV in het kort

  • Volume transport in heel West-Europa
  • Eigen volume-combinaties en opleggers
  • Verhuizingen
  • Opslag van milieuvriendelijke goederen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie kunt u bellen met +31(0)45 - 545 67 02

Adres Rimburgerweg 2
Postcode 6471 XX
Plaats Eygelshoven- Kerkrade
Telefoon +31(0)45 - 545 67 02
E-mail planning@harryvroomen.nl