Stel uw vraag  

Heftruckvorken

Heftruckvorken R. van Herk

Bezoek website

Heftruckvorken R. van Herk

Heftruckvorken

Specialist in heftruckvorken

A. van Herk is in 1957 begonnen als machinefabriek en toeleverancier aan de vliegtuigindustrie, vorkheftruck-importeurs, radar en offshore. Tegenwoordig is Heftruckvorken R. van Herk gespecialiseerd in het produceren en onderhouden van heftruckvorken.

Sterk en slijtvast staal

In samenwerking met een staalbedrijf uit Zweden zijn wij tot een kwaliteit staal gekomen die na intensief testen als beste eigenschappen  voor heftruckvorken, zijnde: sterk en slijtvast! Dit zogenoemde "Boronstaal" wordt door ons volgens een speciaal buig- en smeedproces tot een vork gevormd.

Heftruckvorken

Al onze heftruckvorken worden "in huis" gemaakt en zijn geschikt voor alle merken heftrucks en shovels, met klauwophanging, penophanging en bout ophanging. Daarnaast produceren wij ook pin type vorken, die ook wel bekend staan als de vork met de bus op de rug.

Verlengde vorken

De (gelaste) verlengvorken worden eenvoudig over de bestaande vorken van uw heftruck geschoven, maar mogen maximaal 50% langer zijn dan uw huidige standaard vork. Wij leveren de verlengvork in de types  open of dicht en voorzien van een veiligheidssluiting.

Opklapbare vorken

Opklapbare vorken zijn gemaakt voor plaatsen waar weinig ruimte is. Mede door ons uitgekiende ontwerp zijn deze vorken door één persoon eenvoudig en veilig op - en neer te klappen. De maximale hefvermogen van uw heftruck blijft gehandhaafd. Het gebruiksgemak en wendbaarheid met opgeklapte lepels wordt sterk verhoogd. Manoeuvreren in smalle gangen of onoverzichtelijke paden is hierdoor sterk vereenvoudig en veilig. Per ongeluk met de opgeklapte lepels iets raken wordt tot een minimum verkleind.

Tapijt- en draagdoorns vorken

De tapijtdoorn is speciaal gemaakt voor rollen tapijten of andere lange rollen te kunnen transporteren. De draagdoorns zijn zeer geschikt om  buizen en plaatrollen goed en veilig te kunnen vervoeren.

Kraanarmen

Voor lasten die verder weg staan, zoals platen, buizen of andere materialen, of om extra hoogte te winnen kan er gebruik gemaakt worden van een kraanarm op een heftruck. De kraanarm wordt op de vorken geplaatst of indien gewenst direct op het vorkenbord vastgekoppeld. Deze kraanarmen zijn zeer geschikt voor transporten van takelbare goederen, bijvoorbeeld machinedelen of constructies welke in evenwicht gehouden moeten worden. Combinatie van kraanarm met grijper is mogelijk.

Telescopische verleng vorken (hydraulisch)

Telescopisch verleng vorken zijn voor het gemakkelijk lossen van bijvoorbeeld vrachtwagens vanaf één zijde. Dubbeldiep stapelen in magazijnen of 2 pallets achter elkaar stapelen. Deze vorken zijn geschikt voor alle merken heftrucks en shovels, met klauwophanging, penophanging of met  boutophanging.

Pallethaken of C-haken

Pallethaken of C-haken worden veel gebruikt in de haven en in de bouw, maar zijn overal inzetbaar zoals  bijvoorbeeld ook op de vrachtwagen met een hefinstallatie veilig te laden of te lossen. De pallethaak kan ook gebruikt worden met een hijskraan, en kan hiermee over grotere afstanden en grote hoogte pallets verplaatsen. De pallethaak is leverbaar in vaste - en in  verstelbare uitvoeringen.

Heftruckvorken R. van Herk in het kort

  • Heftruckvorken
  • Verlengde vorken
  • Opklapbare vorken
  • Tapijt- en draagdoorns vorken
  • Kraanarmen
  • Telescopische verleng vorken (hydraulisch)
  • Pallethaken of C-haken
  • Sterk en slijtvast staal
  • Onderhoud aan uw vorkheftruck

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Industrieweg 8
Postcode 2995 BE
Plaats Heerjansdam
Telefoon 078 - 677 20 44
E-mail vanherk@heftruckvorken.nl