Stel uw vraag  

ADR Opslagsystemen

Hiltra Barneveld BV

Bezoek website

Hiltra - Opslagsystemen voor gevaarlijke stoffen

ADR Opslagsystemen

Hiltra, ruim 35 jaar expertise!

Hiltra Barneveld BV is een familiebedrijf dat ruim 35 jaar bestaat. Al vanaf het begin van ons bestaan zijn we als pioniers actief op de markt aanwezig, met (prefab)systemen voor de opslag van gevaarlijke stoffen in emballage. Door onze jarenlange ervaring, specialisatie en inzet van alle medewerkers zijn we tot op de dag van vandaag een prominente speler op deze markt. Hiltra realiseert in eigen huis het ontwerp, de verkoop, de productie en de levering/montage van de verschillende opslagsystemen. Onze afzetmarkten zijn zowel in Nederland en België maar ook in de rest van Europa weten de Hiltra-producten steeds meer hun weg te vinden.

PGS 15 brandcompartimenten voor ADR stoffen en cross docking

Naast stellingen en opvangvoorzieningen voor pallets, vaten en IBC’s bestaat het uitgebreide standaard programma onder meer uit (F60) betreedbare PGS15 brandcompartimenten en (F60) PGS15 brandcompartimenten voor pallets en IBC’s voor zowel in- als uitpandige toepassing. Voor inpandige toepassing bieden wij u tevens grotere semi-prefab (F60) opslaghallen die in bestaande magazijnen en opslagloodsen geplaatst kunnen worden. Naast koop kunnen wij u veelal ook huurkoop en Lease aanbieden. Vraag naar de mogelijkheden. Hiltra brandcompartimenten zijn voorzien van Efectis certificaat.

PGS 15 Paardenboxen voor ADR stoffen en cross docking

Nieuw in het Hiltra programma zijn de zgn. PGS15 - Paardenboxen. Dit inpandig toe te passen systeem bestaat uit een 3-zijdige F60 brandwerende omwanding met productopvang voor 2- en 3-laags stellingen. De Hiltra paardenboxen voor ADR stoffen worden semi-permanent opgesteld en kunnen eenvoudig geplaatst, verplaatst en verwijderd worden.

Huren van PGS 15 opslagsystemen

Hiltra biedt u tevens de mogelijkheid PGS15 (prefab) brandcompartimenten te huren. Huren kan voor bedrijven een interessante optie zijn wanneer er sprake is van een situatie waarin er tijdelijk en/of snel een (brandwerende) opslagruimte volgens de PGS15 regelgeving aanwezig dient te zijn.

Deze brandcompartimenten zijn zowel inpandig als uitpandig toepasbaar. Huren kan veelal uit voorraad voor zowel onbepaalde tijd als op contractbasis. Huren op contractbasis geeft gunstige tarieven en is mogelijk met een minimale huurperiode van een jaar. Tevens is het mogelijk een huurcontract aan te gaan inclusief koopoptie van het opslagsysteem, na afloop van het contract, tegen een van tevoren bepaald bedrag.

Service en onderhoud

Hiltra verzorgt jaarlijks voor diverse klanten door heel Nederland inspecties en onderhoud aan de geleverde PGS15 brandcompartimenten. U bent zeker van de juiste werking van het opslagsysteem, ook t.b.v. verzekering en handhaving/ omgevingsdienst. U krijgt hiervan een inspectierapport, eventuele gebreken komen hiermee aan het licht en kunnen door ons snel worden verholpen.

Hiltra Barneveld BV in het kort

  • PGS 15 opslagsystemen voor ADR stoffen en cross docking
  • PGS 15 - Paardenboxen voor inpandige ADR stoffen opslag
  • Huren van PGS 15 brandcompartimenten voor ADR stoffen
  • Hiltra brandcompartimenten zijn met Efectis certificaat
  • Jaarlijks inspectie en onderhoud

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via +31 (0)342 - 40 41 60!

Adres Compagnieweg 14-16
Postcode 3771 NH
Plaats Barneveld
Telefoon +31 (0)342 - 40 41 60
E-mail info@hiltra.com

Bijlagen