Stel uw vraag  

Werkplekinrichting

Human Workspace

Bezoek website

Werkplekinrichting logistieke medewerkers

Human Workspace

Productieve werkpleksystemen inrichten

Human Workspace levert productieve werkpleksystemen. Wij bieden bedrijven in logistiek en de maakindustrie, naast kennis van ergonomisch-, LEAN- en ESD-veilig werken, een enorm aanbod van snel te leveren standaard werktafeloplossingen. Daarnaast leveren we complete (ESD) assemblage- en productflow-oplossingen, trolleys en klein materiaalopslagsystemen.

Bij de aanschaf van een werktafel zijn een aantal zaken belangrijk: wat voor werkzaamheden moeten er worden uitgevoerd?, zijn er veel repeterende handelingen?, is ESD veiligheid van belang en in hoeverre zijn de hoogte instellingsmogelijkheden van belang. Last but not least hoe belangrijk is een juiste werkplekverlichting? Bij bijvoorbeeld quality-control of reparatie is een goed in te stellen verlichting onmisbaar om mogelijke fouten te voorkomen.

Speciaal voor werknemers binnen logistiek

Onze werkpleksystemen zijn toepasbaar daar waar handelingen plaatsvinden zoals inpakken, kitten, labelen, ompakken en controleren. Het is van belang dat een inpaktafel op de juiste werkhoogte hoogte is in te stellen en dat de werknemer een comfortabele werkplek heeft. Ons systeem is modulair en gemakkelijk aan te passen als de werkzaamheden daar om vragen. De accessoires zijn altijd op de juiste hoogte en grijpafstand te plaatsen, dit om mogelijke blessures te voorkomen bij repeterende handelingen.

Eenvoudig en snel te leveren

Voor repeterende taken zoals ompakken en inpakken, bijvoorbeeld bij beginnende E-commerce talenten, biedt Human Workspace een eenvoudige inpaktafel aan. Deze veelal in hoogte instelbare werktafel is uitgerust met handige accessoires zoals een legbord voor karton of enveloppen, een rolhouder voor inpakmateriaal en een rail voor het opbergen van tape dispenser en andere kleine artikelen. Vele maten en types zijn beschikbaar.

Projectmatig

Is het reduceren van cyclustijden een belangrijke topic en spelen speciale eisen zoals ESD veiligheid een rol? Draait het bovenal om efficiëntie- en productieverhoging? Dan biedt Human Workspace u het LogisticsConcept Programma aan.

Na een inventarisatie van de werkzaamheden putten wij uit een uitgebreid programma van in- en verstelbare werktafel-frames. Met gebruik van slimme accessoires zoals bijvoorbeeld uitschuifbare label-printer lades, glijplastic voor het werkbladen, geïntegreerde weegschalen, scanner houders, Thin Ethernet boxen en comfort verhogende werkverlichting, wordt de werkplek zo ingericht dat de werknemer ergonomisch verantwoord en op een comfortabele manier zijn of haar werkzaamheden kan uitvoeren.

Human Workspace is specialist in het leveren van productieve werkpleksystemen en is o.a. importeur van Treston en Sovella industrieel meubilair.

Alles voor een productieve werkplek:

  • Inpaktafels en slimme accessoires
  • Hoogte verstelbare VAS werktafels
  • Comple werkcellen
  • Duo werkplekken
  • ICT en scan stations
  • Lean conveyor stations
  • Antivermoeidheidsmatten
  • Orderpick karren
  • Rollerbanen
  • Klantspecifieke oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel 0162 - 454 383

Of bekijk onze inpaktafel configurator!

Adres Mechelaarstraat 17
Postcode 4903 RE
Plaats Oosterhout
Telefoon +31 (0)162 - 454 383
E-mail infoben@humanworkspace.nl