Stel uw vraag  

Logistieke software

IXOLUTION B.V.

Bezoek website

Logistieke software IXOLUTION B.V.

Software voor de transport- en logistieke sector

IXOLUTION is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de transport- en logistieke sector. Transportprocessen zijn nooit volledig gereed, logistiek dienstverleners blijven continu zoeken naar intelligentere manieren van executie. IXOLUTION sluit naadloos aan bij waar de markt om vraagt: een synoniem voor het steevast slimmer uitvoeren van logistieke processen.

Inzicht in de supply chain

De behoefte aan slimme IT-applicaties voor het beheren en monitoren van intermodale logistieke ketens neemt toe. Inzicht in wat er zich stroomop- en stroomafwaarts in de supply chain afspeelt is van groot belang voor het effectief plannen van zendingen. Passende IT-applicaties zijn daarbij onmisbaar en helpen nationale en internationale multimodale logistiek dienstverleners bij het bedienen van hun klanten.

IXOLUTION ziet een groeiend aantal logistieke ondernemers kiezen voor de multimodale IXSuite oplossingen. Ook de populariteit van de Business Intelligence-, Mobiele- en Webapplicaties neemt toe. De softwareproducten zijn ontwikkeld op basis van behoeften in de logistieke sector. De tools ondersteunen ondernemers bij het plannen en monitoren van (multimodale) transportwerkzaamheden, bij het managen van terminaloperaties en bij rail cargo activiteiten. Het resultaat is precies waar IXOLUTION als bedrijf voor staat: ervoor zorgen dat dienstverleners over meer inzicht beschikken, flexibeler en effectiever kunnen opereren én in staat zijn om tegelijkertijd serviceniveaus te verhogen.

Betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn kernwaarden van IXOLUTION-software

Het is onze missie om klanten zo goed mogelijk te laten presteren met behulp van duidelijke, slimme en effectieve transport management applicaties. Borstklopperij is ons vreemd. Liever verwijzen we naar onze ambassadeurs: een groeiende groep tevreden logistieke ondernemers.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Stationsplein 1
Postcode 3331 LL
Plaats Zwijndrecht
Telefoon +31 (0)78-3031500
E-mail info@ixolution.com