Stel uw vraag  

Internationaal transport

JM Logistics B.V.

Bezoek website

Nationaal en internationaal transport

van agrarische machines en oversized cargo

Transportbedrijf JM Logistics

JM Logistics is een jong en dynamisch Internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in het transport van (agrarische) machines en specifieke ladingen. Teamwork en service zit in ons DNA. Met onze slogan “Your freight is our mission” zorgen we ervoor dat uw machines veilig en geheel volgens afspraak in Europa worden afgeleverd!

Nationaal en internationaal transport

De focus van JM Logistics ligt op nationaal en internationaal transport van agrarische machines en oversized cargo, uitgevoerd met Nederlands vakmanschap. Bij al onze activiteiten staat het belang van de klant centraal. Ons motto luidt dan ook: ‘Your freight is our mission.’

Maatwerk voor ieder transport vraagstuk

Het jonge en gedreven team van JM Logistics denkt continu met u mee en levert op deze manier maatwerk voor ieder denkbaar transport vraagstuk. JM Logistics ontzorgt gerenommeerde bedrijven en merken in het proces van transport & logistiek. Dagelijks streven wij met onze hoge mate van kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid naar een optimale dienstverlening.

Verbeteren en innoveren

Duurzaamheid en innovatie zitten ons in het bloed. Voortdurend zijn wij binnen onze branche op zoek naar nieuwe, state of the art producten en diensten om onze activiteiten te bevorderen. Het verbeteren van diverse milieuaspecten neemt tevens een prominente plaats in binnen onze bedrijfsvoering.  Zo bestaat ons gehele wagenpark uit Euro 6-wagens.

Your fright
is our mission

Nederlands vakmanschap

JM Logistics staat voor internationaal transport uitgevoerd door Nederlands vakmanschap, met de focus op special cargo van agrarische machines en oversized cargo.

Vragen voor JM Logistics?

De ervaren medewerkers van JM Logistics staan voor u klaar om antwoord te geven op uw vragen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)252 - 62 97 00.

Adres Boekweitstraat 98
Postcode 2153 GL
Plaats Nieuw Vennep
Telefoon +31 (0)252 - 62 97 00
E-mail sales@jm-logistics.nl