Stel uw vraag  

Voorzetapparatuur voor heftrucks

KAUP Benelux

Bezoek website

Voorzetapparatuur voor heftrucks

KAUP Benelux

We zijn als middelgroot familiebedrijf wereldwijd gekend als toonaangevend constructeur van voorzetapparatuur voor heftrucks. Stationaire apparatuur voor material handling en container spreaders maken ook deel uit van ons productprogramma. Vandaag exporteert Kaup naar meer dan 80 landen. Naast het hoofdhuis in Aschaffenburg is er nog een afdeling in het Chinese Xiamen.

De kracht van Kaup

"Handig voor uw heftruck" - daarvoor staat KAUP al meer dan 50 jaar. En sindsdien hebben wij een missie: wij willen topkwaliteit 'Made by KAUP' produceren!

Voor ons betekent KAUP kwaliteit vooral dit: onze voorzettoestellen – als serie of special – stationaire toestellen en container spreaders, moeten zo geconstrueerd en geproduceerd worden dat onze klanten eenvoudig en efficiënt hun material handling opdrachten uit kunnen voeren.

Van vorkverstellers tot rotators

Onze portfolio standaard apparatuur omvat vorkverstellers, zijverschuivers, meervoudige vorkverstellers, klemmen, rotators en talrijke andere productseries. Onze producten zijn op de meest diverse locaties, in alle branches, succesvol en efficiënt in gebruik.

Gaat niet, bestaat niet en al helemaal niet in het KAUP-ideeënrijk. Onze constructeurs ontwikkelen regelmatig nieuwe of speciale toestellen. We zijn zeer goed bekend met de meest diverse inzetsituaties en kunnen onze producten naargelang van de eisen individueel aanpassen. Daarbij hebben wij steeds oog voor investering en opbrengst. In elke situatie en op elk moment.

Meer informatie of advies?

U weet niet goed welke toepassing voor u aangewezen is? U moet lasten opnemen, draaien, kippen, transporteren... hoe dan ook, KAUP heeft wel een toestel dat voor u past! We staan graag tot uw dienst voor verder advies. Dit kan telefonisch of per mail maar een bezoek ter plaatse kan ook.

Bezoek website...

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31 (0)6 - 53 331 450!

Adres Legeweg 157 bus K
Postcode B-8020
Plaats Oostkamp
Tel. NL +31 653 331 450 - Peter van Aert
Tel. BE +32 476 298 486 - Ingrid de Smet
E-mail info@kaup.be

Bezoek website...