Stel uw vraag  

Luchtvracht expeditie

KDS Cargo B.V.

Bezoek website

Luchtvracht Expediteur KDS Cargo

Luchtvracht expeditie

Specialist in het verzorgen van luchtvracht en zeevracht expeditie over de hele wereld.

KDS Cargo is een kwalitatief hoogstaande internationale expediteur, gespecialiseerd in het verzorgen van luchtvracht en zeevracht over de hele wereld.

Expeditie vanaf Schiphol

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een persoonlijke, snelle en betrouwbare service. Onze medewerkers denken graag met u mee! Ons doel is het verlenen van een optimale service, welke mogelijk wordt gemaakt door ons professionele en creatieve team van zeer goed opgeleide en betrokken medewerkers.

Vanaf onze locatie op Schiphol verzorgen wij naast luchtvrachtexpeditie ook zeevrachtexpeditie, douaneafhandeling, fysieke distributie en opslag.

Luchtvrachtveiligheid / EU Database / veilige vracht

De wetgeving op het gebied van luchtvrachtveiligheid wordt steeds strenger. Per 30 april 2013 moeten alle zendingen gecheckt en goedgekeurd worden door een erkende expediteur, behalve als de afzender in de EU Database geregistreerd is. Deze registratie is echter moeilijk te verkrijgen waardoor veel bedrijven zich niet zullen laten registreren.

Staat u nog niet geregistreerd in de EU Database? Verstuur dan uw zendingen via KDS Cargo, wij hebben de meest geavanceerde apparatuur in huis om uw zendingen luchtvrachtveilig te maken.

TAPA / AEO

Sinds 2010 is KDS Cargo gevestigd in een nieuw, multifunctioneel en ultramodern pand op Schiphol. Dit pand en onze veiligheidsprocedures zijn TAPA-A gecertificeerd. De TAPA Security Requirements worden wereldwijd erkend als industriestandaard voor vrachtfaciliteiten en transportbeveiliging.

Reeds in 2008 heeft KDS Cargo  als één van de eerste expediteurs in Nederland het AEO-certificaat verkregen van de douane. Dit levert ons voordelen op het gebied van douaneafhandeling en geeft aan dat wij een zeer betrouwbaar en solvabel bedrijf zijn KDS Cargo kan hierdoor nog meer veiligheid en zekerheid aan haar klanten aanbieden.

HTFN Netwerk

KDS Cargo is onderdeel van het HTFN-netwerk. Dit is een wereldwijd netwerk met betrouwbare en flexibele partners, die we met gepaste trots aan u voorstellen:

Het HTFN Netwerk stelt zich ten doel om 'de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard voor transport en logistieke diensten te realiseren'. Via dit HTFN Netwerk kunnen wij wereldwijd beschikken over locale expertise en kunnen wij een goede en snelle afhandeling garanderen.

KDS Cargo, de expediteur bij uitstek voor:

  • Persoonlijke service
  • Door to Door service
  • Import / Export Luchtvracht van General Cargo en Dangerous Goods
  • Uitvoeren van veiligheidschecks ( X-ray, itemiser of sniffer dogs )
  • Opmaken / Controleren van alle douanedocumenten
  • Inklaring / uitklaring op basis van Directe Vertegenwoordiging
  • FCL en LCL Export + Import Zeevracht
  • Verzorgen van gasmetingen / gasvrij maken van containers
  • Verzorgen van transportverzekeringen
  • Opslag / kleinschalige fysieke distributie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Folkstoneweg 202
Postcode 1118 LN 
Plaats Schiphol
Telefoon +31 (0)20 - 446 71 11 
E-mail info@kds-cargo.com