Stel uw vraag  

Benelux distributie

Koller Transport BV

Bezoek website

Koller Transport BV

Benelux distributie

Transportbedrijf in Amersfoort

Koller Transport is gevestigd in Amersfoort, de perfecte uitvalsbasis om uw goederen te bezorgen overal in Nederland en België. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf met 16 vrachtauto’s, 20 personeelsleden en een warehouse van 5500 m2 waarin wij opslagfaciliteiten aanbieden.

Eigen wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit bakwagens, aanhangers, trekkers en opleggers waaronder ook city-opleggers. Al onze voertuigen zijn voorzien van laad- en loskleppen zodat onze chauffeurs op iedere locatie zelfstandig kunnen laden en lossen. Een aantal vrachtauto’s en opleggers is voorzien van schuifzeilen en schuifdaken, waardoor ook grotere ladingen van opzij en van boven geladen en gelost kunnen worden. Voor vervoer van pallets, complete ladingen tot ondeelbare ladingen kunt u bij ons terecht. 

Warehouse

Het warehouse is voorzien van palletstellingen. Hierin hebben we voor meerdere opdrachtgevers goederen opgeslagen. Wij verzorgen voorraadbeheer, samenstellen en verpakken van orders en leveren deze uit. Laden en lossen gaat snel en efficient via de dockshelters.

Kwaliteit

Wij leveren een constante kwaliteit die voldoet aan alle specifieke wensen en eisen van onze klanten. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en afspraak is afspraak zijn vaste waardes binnen ons bedrijf. De gezonde bedrijfsvoering, lange historie, goed personeelsbeleid en lange relaties met klanten geven aan dat uw goederen met de juiste zorg en toewijding worden behandeld. Uw transport en opslag is ook onze zorg.

Koller Transport BV in het kort

  • Transport binnen de Benelux
  • Veilig en snel vervoer
  • Opslag en warehousing

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Kryptonweg 3
Postcode 3812 RZ
Plaats Amersfoort
Telefoon 033 - 463 74 44
E-mail info@koller-transport.nl