Stel uw vraag  

Wereldwijde expeditie

Koninklijke Rotra

Bezoek website

Transportbedrijf Koninklijke Rotra

Wereldwijde expeditie

Uw logistiek dienstverlener

Wereldwijde expeditie door de lucht, over zee en over land zijn gebundeld in één flexibele organisatie. Rotra verzorgt met 825 medewerkers de Supply Chain Management voor een brede klantenkring volgens het 4PL concept, als ketenregisseur van A tot Z: van de wereldwijde import en opslag tot en met de bewerkingen, de voorraadcontrole, order en vendor management en de wereldwijde door-to-door distributie. Kortom meer dan ooit een one stop logistics shop.

Wegtransport

Rotra bedient u met een eigen wagenpark en een accuraat partnernetwerk. We verzorgen met onze dagelijkse lijndiensten, deelladingen, groupage- en ADR-zendingen naar en vanuit alle landen binnen Europa, met inbegrip van de nieuwe Europese lidstaten. Met onze eigen douane-afdeling zijn we in staat oplossingen te bieden voor al uw douaneverplichtingen die aansluiten bij uw logistieke proces. De douane-afdeling van Rotra verzorgt alle bijbehorende papierstromen en fiscaliteiten vakkundig voor u. Kent uw zending een bijzondere afmeting of moet deze gelost worden met een kraan op de 5e etage? Rotra Special Services is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor al uw zendingen die niet in aanmerking komen voor onze standaard dienstverlening. Ook als uw zending met spoed naar de plaats van bestemming moet binnen Nederland, Europa of overzees bent u bij Rotra aan het juiste adres. Rotra beschikt over een speciaal wagenpark, toegespitst op al uw wensen. Met Rotra Europe NextDay garanderen we dat uw zending één werkdag na afhalen wordt afgeleverd bij uw klant in grote delen van Europa tegen een scherp tarief, no cure, no pay! Met Rotra bent u verzekerd van een optimale, professionele dienstverlening.

Wereldwijde zeevracht import & export

Met onze Air & Ocean vestigingen beschikken we met Rotra over een wereldwijd netwerk met lokaal gespecialiseerde agenten. Naast een aantrekkelijke prijsstelling verschepen we zendingen end-to-end in eigen beheer. We hebben naast uitstekende mogelijkheden voor FCL onze eigen LCL lijndiensten vanuit diverse havens in China, India en Taiwan en een export lijndienst naar het Midden-Oosten. 

Rotra voor al uw luchtvracht wereldwijd

Rotra Air & Ocean neemt graag de logistieke zorg van u over en verzekert u onder alle omstandigheden van optimale snelheid, kwaliteit en kostenbeheersing voor uw luchtvracht. We monitoren uw zending van A tot Z, zo kunnen we u altijd op de hoogte houden van de status en locatie van uw zending. 

4PL & Logistieke consulting

Rotra is meer dan expediteur alleen. Met onze specialistische expertise treden we op als 4PL - Fourth Party Logistics Service Provider. Een 4PL is een ketenregisseur die voor de supply chain van haar opdrachtgever de beste oplossing zoekt. Afstemming van logistieke processen in een netwerk van organisaties met productstromen, waarbij steeds meer flexibiliteit vereist is, is complex. Rotra brengt met haar 4PL-concepten de beste en meest geschikte logistieke partijen bij elkaar en integreert deze diensten tot een totaal oplossing.  

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Onze medewerkers helpen u graag verder!

Adres Verhuellweg 5
Postcode 6984 AA
Plaats Doesburg
Telefoon +31 (0)313 - 48 39 99
E-mail info@rotra.nl