Stel uw vraag  

Moderne verpakkingsmachines

Lantech

Bezoek website

Specialist in moderne verpakkingsmachines

Lantech

Verpakkingsgerichte oplossingen op maat

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Lantech midden in de markt, waarbij wij sterk reageren op de trends op verpakkingsgebied. Lantech’s passie is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren hebben we middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd, met het doel het verpakken van het eindproduct van onze klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald. Als uitvinder van de palletwikkelaar, met meer dan 65.000 machine plaatsingen wereldwijd, maakt Lantech gebruik van de technologische voorsprong en kennis om verpakkingsgerichte oplossingen op maat aan te bieden.

Doosopzetter

Perfect rechthoekige dozen zijn het uitgangspunt van uw uitgaande stroom. Zodra uw producten zijn gemaakt, moeten ze worden verscheept. Een stevige rechthoekige doos, gevormd door een nauwkeurig werkende doosopzetter kan een groot verschil maken in zowel uw productieprocessen als in de kwaliteit van uw eindproducten zodra ze worden vervoerd naar andere ketenpartners.

Bekijk demonstratievideo

Dozensluiter

Sluiten van een doos is één van de laatste stappen voor verzending van uw goederen. Een goede dozensluiter zorgt er voor dat uw producten veilig zijn en vrij van stof en vuil.

Lantech heeft een reeks dozensluiters die u kunnen helpen efficiënt en zonder onnodige verstoringen te werken. Van kosteneffectieve oplossingen, welke robuustheid en uptime leveren tot aan volautomatische en random dozensluitmachines, welke een breed scala aan doosmaten in willekeurige volgorde behandelen.

Bekijk demonstratievideo

Case Packer

Lantech case packers ondersteunen uw verpakkingsproces. De machines zijn ontworpen voor multifunctionele processen en zijn geschikt voor boven- of zijdelingse belading. Onze case packing machines kunnen u helpen uw verpakkingsproces te verbeteren.

Bekijk demonstratievideo

Tray Opzetter

De Lantech Trayopzetter helpt bij het opzetten van perfecte rechthoekige trays voor eenvoudige toepassingen of geavanceerde shell ready packaging behoeften. De machines zijn ontwikkeld om diverse tray uitvoeringen te combineren.

Bekijk demonstratievideo

Dekselopzetter

De Lantech dekselopzetter reeks helpt bij het creëren van een breed scala aan deksels. De machine is ontwikkeld voor nauwkeurig deksel opzetten op dozen en trays.

Een goed opgezette deksel voegt stabiliteit toe van de opgezette doos of tray en kan dus worden beschouwd als een stap dichter naar het verminderen van transportschade. Goed verpakte producten verminderen transportschade met 50 procent.

Bekijk demonstratievideo

Semi-Automatische Palletwikkelaar

Drastische vermindering van de primaire en secundaire verpakking hebben een generatie productladingen gecreëerd welke lastig te wikkelen zijn. Deze ladingen hebben ook een groter risico van beschadiging.

Lantech semi-automatische palletwikkelaars helpen bij het beheren van de kwaliteit van de te wikkelen pallet, om de lading een grotere kans te geven op een succesvolle aankomst.

Bekijk demonstratievideo

Full-Automatic Stretch Wrapping

Beheer de prestaties van uw lading met Lantech automatische palletwikkelaars. Drastische vermindering van de primaire en secundaire verpakking hebben een generatie productladingen gecreëerd welke lastig te wikkelen zijn. Deze ladingen hebben ook een groter risico van beschadiging.

Lantech automatische palletwikkelaars helpen bij het beheren van de kwaliteit van de in te wikkelen pallet, om de lading een grotere kans te geven op een succesvolle aankomst.

Bekijk demonstratievideo

Lantech in het kort

  • Moderne verpakkingsmachines
  • Ontwikkelen, assembleren en vermarkten
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking
  • Uitvinder van de palletwikkelaar met meer dan 65.000 plaatsingen wereldwijd.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel +31 (0)485 - 751 700!

Adres Sluisweg 20
Postcode 6581 KA
Plaats Malden
Telefoon +31 (0)485 - 751 700
E-mail euromarketing@lantech.com