Stel uw vraag  

Transport op Italie

Lievaart Transport B.V.

Bezoek website

Transport van en naar Italië

Transport op Italie

Italië Transport

Jaarlijks transporteert Lievaart ruim vierduizend vrachten van Nederland naar Italië. Alle vrachtwagens hebben weer volle retourladingen. Elk van onze wagens zijn uitgerust met koelmotoren om elke vracht op de juiste temperatuur te houden. Door middel van geavanceerde techniek is de actuele temperatuur direct online uit te lezen. Het wagenpark bestaat uit vijftig vrachtwagens met ervaren en gekwalificeerde chauffeurs die dagelijks voor u klaar staan om uw vracht op plaats van bestemming te brengen.

Specialist in vervoer van planten & bloemen

Lievaart Transport heeft zich de afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in groepagetransport van bloemen en planten van en naar Italië. Snelheid, stiptheid en betrouwbaarheid zijn onze pijlers. De goederen moeten zo spoedig mogelijk en in topconditie op de plaats van bestemming arriveren. De kwetsbaarheid van bloemen, planten, groenten en fruit maken de betrokkenheid van de medewerkers zeer groot. Snel handelen en het leveren van transport op hoog niveau staan centraal. Daarom investeert Lievaart Transport continue in de nieuwste technieken om dit te bereiken. De nieuwste vrachtwagens met meerdere koelcompartimenten, een track en trace systeem, boordcomputer en daarnaast vernieuwingen op het gebied van planning en service.

Sneltransport

Binnen een dag uw goederen in Italië? Geen probleem bij Lievaart Transport. Dagelijks vertrekken er tien tot twintig wagens naar Italië met twee chauffeurs. Voor 1 pallet of 1 plantenkar kunt u ons al bellen. Onze geconditioneerde wagens met meerdere compartimenten, kunnen diverse ladingen vervoeren. Voor ongeconditioneerd transport kunt u ook bij ons terecht. Lievaart Transport heeft jarenlange ervaring en veel kennis in huis. Met behulp van ons track en trace systeem is uw lading ten alle tijden online te volgen en houdt Lievaart Transport u op de hoogte van eventuele veranderingen.

Wagenpark

Op het moment telt Lievaart Transport 50 vrachtwagens.Ons jonge wagenpark met de modernste uitvoeringen zijn zuinig in het brandstofverbruik en daardoor milieuvriendelijk. Eigen monteurs voeren alle reparaties en het onderhoud aan het materieel uit in de eigen werkplaats.

Al onze vrachtwagens zijn voorzien van een koelings- en verwarmingssysteem. Een telefoon en gps systeem voor plaatsbepaling en afhandeling van berichtenverkeer via een touchscreen boordcomputer. Dit systeem is op basis van internet en zodoende vanaf elke computer te benaderen.

Via ons gps systeem ontvangen chauffeurs de laatste informatie over: files, planwijzigingen en eventuele wegblokkades. De koelings- en verwarmingsinstallatie maken het mogelijk om de bloemen en planten op de gewenste temperatuur te houden. De temperaturen worden online in de wagen en op kantoor gevolgd.

Lievaart Transport B.V. in het kort

  • Transport van en naar Italië
  • Jaarlijks ruim vierduizend vrachten van Nederland naar Italië
  • Specialist in het vervoer van planten en bloemen
  • Sneltransport
  • Eigen wagenpark

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op via 0174  - 63 85 65

Adres Jogchem van der Houtweg 84
Postcode 2678 HA
Plaats De Lier
Telefoon +31 (0)174  - 63 85 65
E-mail info@lievaarttransport.nl