Stel uw vraag  

Magazijnsignalisatie

Logi-Signs BV

Bezoek website

Magazijnsignalisatie, meer rendement voor uw magazijn.

Logi-Signs als specialist

Logi-Signs is uw ideale partnerinzake logistieke signalisatie.In de voorbije 10 jaar specialiseerde Logi-Signs zich in signalisatie toegespitst op logistiek. Naast haar vestigingen in Helmond (NL) en Turnhout (BE), wordt er volop gewerkt aan uitbreiding in de buurlanden. Een efficiënt magazijn staat of valt immers met de juiste signalisatie. Onder deze noemer kunnen we de producten herleiden tot vier pijlers, zijn de barcoding, magazijnsignalisatie, vloermarkering en consulting. Dit zijn voor Logi-Signs dé vier oplossingen voor elk logistiek vraagstuk.

‘Logistieke signalisatie, dan moet je bij Logi-Signs zijn!’

Productgamma

Hebt u plannen voor een magazijn reorganisatie? Of zit u er zelfs midden in? Stapt u over op bulk-opslag? Onze consultants denken graag met u mee over een gepast systeem op maat van uw opslag. Gangpadborden nodig of bent u eerder gebaat bij aanwijzingsborden? Gaat u voor tijdelijke of duurzame belijning? Heeft u wel voldoende aandacht besteed aan het aspect veiligheid? Logi-Signs helpt u met de juiste pictogrammen, spiegels, stootpalen, veiligheidshekken, verkeersborden of met het uittekenen van uw evacuatieplan. Ook labels, etiketten en RFID biedt Logi-Signs aan in haar gamma. Voor zowel blanco als voorbedrukte etiketten kan je bij hen terecht. Labels zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen, in een magnetisch of reflectieve uitvoering. Reoxyd labels, medische labels of gewoonweg vloerlabels, voor elke toepassing weet Logi-Signs raad, zelfs als het om RFID gaat.

Flexibiliteit

Logi-Signs is naast verdeler, ook producent en installateur. Haar grootste troef is haar flexibiliteit, zowel in uitvoering als in levertermijn. Alles wordt in het werk gesteld om samen met de klant tot een snelle oplossing te komen. Daarnaast wordt een optimale dienstverlening verheven tot de hoogste prioriteit.

Ons advies, gratis én op maat

Hoewel één van onze pijlers consulting is, is ons advies vrijblijvend én gratis. Wij komen graag met ons kennis tot bij u. Logi-Signs denkt mee en helpt u waar nodig. We leveren ideeën aan om uw magazijninfrastructuur of werkruimte efficiënt en veilig in te richten. Onze tips kunnen helpen om uw goederenstroom te optimaliseren. Een standaard oplossing bestaat voor Logi-Signs niet. Wij zoeken naar de meest geschikte oplossing voor uw logistiek vraagstuk. Je hoeft niet altijd uit te gaan van een nieuwe inrichting of het concept om te gooien. Vaak leiden kleine – maar doordachte – aanpassingen tot vergaande optimalisatie van uw bedrijfsproductiviteit. We nemen deze zorgen daarom graag uit handen. Met onze persoonlijke aanpak én ons eigen productie- en installatieteam, maken wij het verschil.

Bent u op zoek naar een speciale toepassing of bent u gewoon nieuwsgierig naar ons vrijblijvend advies? Wij helpen u graag verder via sales.nl@logi-signs.nl of telefonisch op het nummer: +31 612 094 799.Via onze website kan u zich alvast een idee vormen van Logi-Signs voor u kan mogelijk maken.

Logi-Signs is uw specialist in:

  • Locatielabels
  • Systemen voor BULK-opslag
  • Magazijnsignalisatie
  • Vloermarkering
  • Etiketten
  • RFID-oplossingen

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel +31 (0)6 - 12 09 47 99!

Nederland
Adres Postbus 279
Postcode 5530 AG
Plaats Bladel
Telefoon +31 (0)6 - 12 09 47 99
   
België  
Adres Koeybleuken 28
Postcode 2300
Plaats Turnhout
Telefoon +32 14 41 43 71
   
E-mail sales.nl@logi-signs.nl

Aanvullende informatie