Stel uw vraag  

Laadbruggen en veiligheidsjukken

Mechanisatietechniek van Genderen B.V.

Bezoek website

Laadbruggen, Veiligheidsjukken en Trailerondersteuningen

Een betrouwbare partner voor transport en industrie

Mechanisatietechniek van Genderen BV

Al ruim 40 jaar is Mechanisatietechniek van Genderen B.V. niet alleen leverancier van laadbruggen, trailerondersteuningen en veiligheidsjukken, maar ook een vertrouwd adres voor al uw las-, draai- en freeswerkzaamheden. Tevens kunnen wij op locatie onderhoudswerkzaamheden verrichten aan uw eigen machines. Wij hebben op dit vlak een jarenlange ervaring opgebouwd. Wij denken met u mee om zo samen tot een oplossing te komen. We zijn innovatief, gekwalificeerd, overal inzetbaar en beschikken over een uitgebreid machinepark. Daarnaast zijn wij producent van METEC laadkleppen en laadbordessen, die door onze klanten wereldwijd tot volle tevredenheid worden gebruikt.

'Ga voor zeker met METEC veiligheidsproducten'

METEC Laadbruggen

In 1984 werd door ons de eerste METEC laadbrug gebouwd. Als alternatief voor de bestaande laadbruggen met rijroosters werd door ons een laadbrug ontworpen in een robuuste uitvoering, geconstrueerd voor een lange, onderhoudsarme levensduur. Een METEC laadbrug wordt standaard geleverd in 7 of 10 tons uitvoering. Indien gewenst behoort een hoger tonnage tot de mogelijkheden. De rijvloer van onze laadbrug is voorzien van stalen kokerprofielen met gripregels die een optimaal klimmend vermogen van de heftruck garanderen. Ook bij slecht weer. 

De laadbrug is in hoogte verstelbaar van 85 cm tot 160 cm en de verstelling van de laadbrug is mechanisch uitgevoerd. Tevens is de laadbrug uitermate geschikt voor volume transport. Met een simpele handbeweging kan de verstelling tot stand worden gebracht. In tegenstelling tot een hydraulische verstelling vereist onze mechanische verstelling geen duur onderhoud. Het onderstel is standaard voorzien van luchtbanden maar kan als optie ook worden uitgevoerd met massieve banden.

METEC Veiligheidsjukken

De door ons geproduceerde veiligheidsjukken worden gebruikt ter ondersteuning van zogenoemde afzetbakken en -containers. METEC veiligheidsjukken zijn een veilige en stabiele oplossing om uw afzetbak of afzetcontainer te parkeren waardoor en veilig geladen en gelost kan worden. Onze veilgheidsjukken zijn voorzien van CE markering.

De jukken zijn eenvoudig te verrijden en in positie te brengen waarna zij met een simpele handbeweging in hoogte verstelbaar zijn van 90 cm tot 125 cm en ze zijn belastbaar tot 5 ton. De jukken worden standaard geleverd in de kleuren zwart en geel. Andere kleuren in overleg mogelijk. Wij kunnen de veiligheidsjukken in diverse tonnages leveren.

METEC Trailerondersteuning

De door ons geproduceerde trailerondersteuningen worden gebruikt voor het ondersteunen van trailers. De trailerondersteuningen zijn in hoogte verstelbaar van 106 cm tot 140 cm en belastbaar tot 25 ton. De trailerondersteuningen zijn eenvoudig te verrijden en in positie te brengen waarna zij met een simpele handbeweging in hoogte verstelbaar zijn. De trailerondersteuningen worden standaard geleverd in de kleuren zwart en geel, maar zijn in overleg ook leverbaar in de door u gewenste kleuren. Onze trailerondersteuningen zijn voorzien van CE markering.

Producent van onder andere:

  • (Container)laadbruggen
  • Veiligheidsjukken
  • Trailerondersteuningen
  • Las- draai- en freeswerkzaamheden

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel +31 (0)186 - 69 13 08!

Adres Karweistraat 7
Postcode 3264 XV
Plaats Nieuw-Beijerland
Telefoon +31 (0)186 - 69 13 08
E-mail info@mechtec.nl