Stel uw vraag  

Allround transport Benelux en Frankrijk

Meeus BGT Transport

Bezoek website

Meeus BGT Transport

Specialist in groupage-, FTL-, ADR- en gedonditioneerd vervoer

Meeus TransportMeeus BGT Transport is een modern allround transport bedrijf. Dagelijks rijden onze Nederlandse en Franse chauffeurs door de Benelux en Frankrijk om kleine pakketjes én grote ladingen rechtstreeks van de verlader naar de eindklant brengt. Meeus is specialist op het gebied van groupage-, FTL- en ADR- en geconditioneerd vervoer, voor zowel de food- als de chemische sector.

Onderdeel van Meeus Group

Meeus BGT Transport is onderdeel van de Meeus Group, samen met een aantal andere transport en logistieke bedrijven. Gevestigd in Bergen op Zoom en perfect gelegen tussen de havensteden Rotterdam en Antwerpen, kunnen wij waar nodig onze krachten bundelen om onze klanten een op maat gemaakte oplossing te bieden.

Voor dedicated transporten, bulktransporten, specialistische bezorgingen en speciale transporten binnen de Benelux werken we samen met zusterbedrijf Darvi Transport.

Voor Europese bestemmingen buiten de Benelux en Frankrijk wordt Meeus Freight Management ingeschakeld. Ook het op- en overslaan van verschillende (gevaarlijke) stoffen behoort tot onze mogelijkheden.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit

Onze medewerkers zetten zich dagelijks in voor een soepel verloop van zeer uiteenlopende transporten. Door de korte lijnen tussen klant en medewerker kunnen we kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit garanderen.

Spoedopdrachten buiten kantooruren zijn geen probleem, we zorgen dat alle orders altijd op tijd geleverd worden.

Tevens beschikken we over een eigen wasstraat, tankstation en garage met apk keuringsstraat, waar we het onderhoud en reparaties aan onze wagens zelf uitvoeren.

Wilt u uw transport door ons laten verzorgen of weten hoe Meeus BGT Transport u kan helpen met op maat gemaakte dienstverlening? Neem dan direct contact op via +31 (0) 164 288000

Meeus in het kort

  • Transport voor Benelux en Frankrijk
  • Pakketjes en grote ladingen
  • Specialist in groupage-, FTL-, ADR- en geconditioneerd vervoer voor food- en chemische sector
  • Spoedopdrachten geen probleem

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Voor meer informatie kunt u bellen met +31 (0)164 288000

Adres Blankenweg 11
Postcode 4612 RC
Plaats Bergen op Zoom
Telefoon +31(0)164 288000
E-mail info@meeus.nl