Stel uw vraag  

Transport BeNeLux, Duitsland en Zwitserland

Melis Logistics

Bezoek website

Melis Logistics

Het beste transportbedrijf in Gelderland

Transportbedrijven

Voor het beste transportbedrijf in Gelderland ben je bij Melis Logistics aan het juiste adres. Melis Logistics is dé logistieke partner die jou van A tot Z ontzorgt. Wij luisteren naar jouw wensen en bieden perfecte oplossingen. Of het nu gaat om nationaal of internationaal transport: wij staan voor je klaar.

Transportmogelijkheden

Betrouwbaar en flexibel zijn twee belangrijke kernwaarden binnen Melis Logistics. Met bijna honderd jaar aan ervaring zijn wij niet ‘zomaar een transportbedrijf’, maar een volwaardig logistieke dienstverlener - zowel in Nederland als in het buitenland. Groot genoeg om een hoge leverbetrouwbaarheid en een efficiënte dienstverlening te garanderen en klein genoeg om flexibel te werk te gaan, met oog voor de specifieke wensen van jou, onze klant. Onze chauffeurs weten overal de weg te vinden om orders zo snel mogelijk op de plek van bestemming te krijgen. Een aantal van onze transport mogelijkheden:

  • Kooiaap transport
  • ADR transport
  • Semi dieplader transport
  • Autolaadkraan
  • Hoogwaardig transport
  • Koeltransport

Neem contact op met Melis Logistics

Binnen ons bedrijf hechten we veel waarde aan ontwikkeling en groei. Dit geldt niet alleen voor de onderneming zelf, maar ook voor onze medewerkers. Zo investeren we graag in certificering en opleidingen.

Wil je weten waarom wij tot de beste transportbedrijven van Gelderland behoren? Neem contact met ons op.

Adres Dijkgraaf 38
Postcode 6921 RL
Plaats Duiven
Telefoon 026-3611333
E-mail info@melislogistics.nl