Stel uw vraag  

Warehouse & distributie

Melis Logistics

Bezoek website

Melis Logistics

Warehouse & distributie

Warehousing

Tijdelijk of permanent opslagruimte nodig voor je goederen? Melis Logistics slaat jouw goederen professioneel op. Het warehouse en distributiecentrum staat op een goede logistieke locatie, namelijk in Duiven, vrijwel direct aan de snelweg. Warehousing is een belangrijk onderdeel van onze logistieke dienstverlening.

Tijdelijke of permanente warehousing

Melis Logistics biedt de mogelijkheid om handelsgoederen zowel tijdelijk als permanent op te slaan. Alle goederen worden geregistreerd in het Warehouse Management Systeem. Hierdoor heb je altijd zicht op je voorraad. Kies je voor warehousing bij Melis dan is er veel mogelijk. Jouw wensen staan centraal. Heb je je goederen onverwacht toch snel nodig? Geen enkel probleem, je kunt je goederen op ieder moment halen. Waarom warehousing overlaten aan de professionals van Melis Logistics? We verzekeren je van maatwerk en gedegen advies.

Andere voordelen zijn:

  • Grote opslaglocatie, gunstig gelegen
  • Voorraadgegevens, realtime inzichtbaar via WMS (Warehouse Management System
  • Gespecialiseerd in het lossen en laden van diverse soorten containers
  • 24/7 bewaking over je goederen
  • Just in Time distributie mogelijkheden

Maatwerk en gedegen advies

Waarom warehousing overlaten aan de professionals van Melis Logistics? We verzekeren je van maatwerk en gedegen advies. Van op- en overslag van (accijns)goederen tot aanvullende warehousemogelijkheden zoals VAL/VAS en crossdocking, vrijwel alles is mogelijk. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van warehousing? Neem vrijblijvend contact op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van warehousing? Neem vrijblijvend contact op.

Adres Dijkgraaf 38
Postcode 6921 RL 
Plaats Duiven
Telefoon 026-3611333
E-mail info@melislogistics.nl