Stel uw vraag  

MendriX Delivery

100% controle over je eigen transport

Bezoek website

MendriX Delivery, de meest innovatieve plan-, volg- en last mile software voor de eigen vervoerder

TMS software voor transport & koerier

MendriX is een softwareleverancier voor het wegtransport met een compleet TMS en mobiele oplossingen. Met onze, in 20 jaar zorgvuldig opgebouwde klanten portefeuille hebben wij zicht op de belangrijkste relevante marktontwikkelingen waardoor wij in staat zijn om onze klanten voortdurend te voorzien van de beste software innovaties om hun logistieke processen te ondersteunen.

Software die gewoon werkt

Eigen vervoerders en transporteurs hebben soortgelijke vragen over het transport van goederen. Hoe plan je met de minste kilometers en uren? Hoe vaak ben je op tijd? Hoeveel problemen heb je? Hoe verminder je je telefoonverkeer? Hoe verhouden chauffeurs zich tot elkaar? Vragen die hun antwoord vinden in een zorgvuldige administratie, goede plan mogelijkheden, online afspraakcommunicatie met ontvanger en online aansturing van chauffeurs. Hierover juiste rapportages hebben en/of kunnen maken is daarbij fundamenteel.

Planning & Last mile

Het dynamisch aanbieden van afspraakmogelijkheden vraagt een goede capaciteitsvoorspelling en automatische planning. Het zo laat mogelijk communiceren van gewijzigde bezorginstructies vraagt een online koppeling tussen de ontvanger en de chauffeur. Kortom de complexiteit van nu vraagt om een volledig geïntegreerde transportmanagementoplossing.

Volledig geïntegreerd

MendriX heeft haar eigen ontwikkelteam voor zowel web, mobile als TMS. Door deze volledige integratie ontstaat er een ongekende dynamiek met onbegrensde mogelijkheden voor toekomstige optimalisaties. Met MendriX TMS en Mobile hebben wij een digitaal hart voor uw transportoperatie. Goed voor uw rendement, bloeddruk en nachtrust.

Koppelingsnachtmerries? Niet bij MendriX Delivery!

Met MendriX Delivery heb je de meeste innovatieve plan-, volg- en last mile software in handen. 100% controle op het eigen transport. Je hoeft het alleen nog maar te implementeren. Je belangrijkste zorg “Koppelen aan ERP, WMS of Webshop” nemen wij vast met ons “connector framework” voor je weg. Bezoek onze website voor meer informatie of plan een online demo in.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Bisonspoor 3002-A801
Postcode 3605 LT
Plaats Maarssen
Telefoon 0346 - 290 700
E-mail info@mendrix.nl