Stel uw vraag  

Boordcomputer

Aventeon B.V.

Bezoek website

Aventeon B.V.

PERFECTE “CHAUFFEURSAPP”!

DE IDEALE SOFTWARE VOOR CHAUFFEURS EN BEZORGERS

Meerwaarde creëren door uiteenlopende processen, eenvoudige en zeer complexe, flexibel te kunnen ondersteunen vormt één van de fundamenten van onze Logistics.ONE software. Ook gebruiksgemak, betrouwbaarheid, security en een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding zijn essentieel voor het succes van Logistics.ONE.

Logistics.ONE verzorgt de perfecte ondersteuning van werkzaamheden buiten uw trucks of bestelwagens, uw logistieke dienstverlening en uw eventuele aanvullende service-activiteiten.

PROCESSEN WAARVOOR LOGISTICS.ONE UITERMATE GESCHIKT IS.

De Logistics.ONE software is uitermate geschikt ingezet te worden voor de ondersteuning van processen zoals fijndistributie, “Business-to-Consumer”, groothandeldistributie, webshop delivery, transport van medicijnen, service logistiek, koeriers en andere processen waarbij dienstverlening buiten het voertuig een belangrijke rol speelt.

De oplossingen die Aventeon biedt dragen zorg voor een constant, actueel inzicht ten behoeve van alle betrokken partijen. Transporteur, opdrachtgever en eindklant kunnen altijd beschikken over alle relevante, volledig up-to-date zijnde informatie.

Binnen de “Business-to-Consumer” markt is de juiste communicatie met eindklanten cruciaal voor een zo hoog mogelijk percentage geslaagde eerste leveringen. Middels een als optie beschikbaar “Customer Web Portal” biedt Aventeon consumenten inzicht in zaken als locatie van het voertuig, aantal nog te rijden stops, geplande levering en zelfs een prognose van de levering in een tijdblok van 30 minuten!

Over Aventeon B.V.

De mensen achter Aventeon hebben een jarenlange kennis op het gebied van mobiele data-oplossingen. Tot de klanten van Aventeon behoren bedrijven zoals Brocacef, Leolux, Coolblue, TSS, NE DistriService, TSN, Extra@Home, Rhenus Logistics en Tinie Manders.

Benieuwd naar de tarieven en mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Klipperweg 19
Postcode 8102 HR
Plaats Raalte
Telefoon 0572 - 346 657
E-mail info@aventeon.nl