Stel uw vraag  

Expediteur

NADIS Freight Forwarding Agents

Bezoek website

Expediteur Nederweert

NADIS Freight Forwarding Agents

Ervaren expediteur voor al uw transport

Nadis heeft één missie: uw transport binnen Europa tot in de puntjes regelen. Dat betekent maatwerk, elke dag opnieuw. De vracht, de route, het land, de regels en gebruiken; het is iedere keer anders. Als ervaren expediteur heeft Nadis op al deze terreinen de kennis in huis. We denken met u mee en verbinden uw vracht voor een scherpe prijs met de beste vervoerder. We spreken de talen, kennen de verschillende culturen en kunnen dus direct schakelen als het nodig is. Daarmee heeft u het vertrouwen dat uw transport op de afgesproken tijd zijn bestemming bereikt. 

Uitgebreid transportnetwerk binnen Europa

Nadis verzorgt transporten in heel Europa. Onze expertise spitst zich toe op het vervoer van en naar Nederland, Frankrijk, Italië, Spanje en Kroatië. In deze landen beschikt ons vrachtkantoor over een uitgebreid netwerk van erkende transporteurs met wie we kunnen lezen en schrijven.

Goede talenkennis in de internationale transportwereld

Naast het Nederlands beheerst Nadis maar liefst vijf vreemde talen: Engels, Duits, Italiaans, Frans en Spaans. Die talenkennis biedt grote voordelen in de internationale transportwereld. Een goede communicatie versterkt het wederzijds begrip en vertrouwen en zorgt ervoor dat uw transport vlekkeloos verloopt.

Uw transport vlekkeloos geregeld

Van één pallet tot complete ladingen, van groupage tot gevaarlijke stoffen: Nadis regelt het allemaal. Het voordeel daarbij is dat u in het hele traject met één vaste contactpersoon in verbinding staat.Op aanvraag verzorgen wij ook uw koeltransporten. Hangend vervoer, zoals vlees en kleding, valt buiten het aanbod.

Duidelijke afspraken met vervoerders

Wij streven erna om uw lading rechtstreeks met de internationale vrachtauto te laden en met dezelfde vrachtauto te leveren op plaats van bestemming. Hiermee bereiken wij een zo kort mogelijke transporttijd. Wij hebben afspraken met verschillende vervoerders om altijd een zo kort mogelijke leveringen te bewerkstelligen.

Bulktransport

Nadis vervoert nu veel Bulkgoederen van en naar zuid Europa en door de hoeveelheden van deze transporten zijn meestal de heen en retour vrachten goed te combineren hetgeen de prijs ten goede komt. De vrachten kunnen zowel intermodaal als over de weg verzorgt worden.

Transport Stukgoed

Nadis-Transport vervoert alle LCL of FCL ladingen met behulp van de in jaren opgebouwd netwerken vlot en voordelig. Ook hier kan Nadis de goederen vervoeren over de weg als intermodaal.

NADIS Freight Forwarding Agents in het kort

  • Transport binnen Europa
  • Maatwerk
  • Flexibel
  • Veel ervaring
  • Scherpe prijs
  • Altijd vinger aan de pols
  • We spreken de talen
  • Persoonlijk contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Adres Burgemeester Vullersstraat 33
Postcode 6031 CD
Plaats Nederweert
Telefoon +31 (0)495 - 63 41 38
E-mail info@nadis.nl