Stel uw vraag  

Transport & Logistiek

Neele-Vat Logistics

Bezoek website

Logistieke dienstverlening van A tot Z

Transport & Logistiek

Neele-Vat Logistics

Neele-Vat Logistics is één van de grotere logistieke dienstverleners in de regio Rotterdam. Het familiebedrijf, samen gegaan in 2015, beschikt over vestigingen: in Rotterdam, Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Maasvlakte, Rotterdam Botlek, Amsterdam, Schiphol, Duiven, Coevorden, Zwijndrecht, Zeebrugge, Moskou, Vantaa (Finland) Oradea (Roemenië) en Praag. Neele-Vat Logistics heeft meer dan 500 medewerkers en een omzet van circa € 230 miljoen.

Alles in één hand

Neele-Vat Logistics houdt uw logistieke werkzaamheden in eigen hand. Naast Europees wegtransport, verzorgen wij ook uw fysieke distributie, opslag/overslag, douaneformaliteiten, expeditie, expresszendingen, luchtvracht en zeevracht. Zo zijn wij in de gelegenheid om iedere schakel in uw logistieke keten nauwkeurig op elkaar af te stemmen. Het resultaat is een hoge mate van flexibiliteit, snelheid en een optimale controle, waarbij wij duurzaamheid altijd hoog in het vaandel hebben. Mede door de strategische locatie van onze distributiecentra (160.000 m2) vlakbij de containerterminals in Rotterdam, Amsterdam en Zeebrugge kunnen wij u altijd optimaal van dienst zijn. 

Waarom Neele-Vat Logistics?

  • Compleet dienstenpakket: wij verzorgen al uw logistieke-, douane-, expeditie- en Europese transportdiensten van A tot Z.
  • Hoogwaardige dienstverlening: wij werken volgens gecertificeerde werkprocessen.
  • Deskundigheid: onze eigen landenspecialisten hebben de juiste kennis van buitenlandse taal en cultuur.
  • Betrouwbaarheid: wij beschikken over eigen loodsen, transportmiddelen en een afdeling voor douane-inklaring. Zo garanderen wij een maximale controle over uw zendingen.
  • Flexibiliteit: door werkzaamheden bewust in eigen hand te houden, kunnen wij tijdig en flexibel reageren. En dus snel leveren.
  • Financiële draagkracht: wij zijn een financieel gezond bedrijf met voldoende werkkapitaal om uw ladingsstromen probleemloos te begeleiden.
  • Fiscale vertegenwoordiging: wij beschikken over de juiste douanevergunningen, kennis en ervaring om als fiscale vertegenwoordiger op te treden voor iedere buitenlandse onderneming.
  • No nonsense mentaliteit: wij vertellen u helder waar u aan toe bent; met alle voor- en nadelen.

Bezoek website...

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 088 - 996 40 00!

Adres Marco Polostraat 2-14
Postcode 3165 AL 
Plaats Rotterdam
Havennummer 2777
Telefoon +31 (0)88 - 996 40 00
E-mail info@neelevat.com

Bezoek website...