Stel uw vraag  

Transport en distributie

nox NightTimeExpress Netherlands B.V.

Bezoek website

nox NightTimeExpress Netherlands B.V.

Nachtdistributie met toegevoegde waarde

Nox NightTimeExpress: al meer dan 50 jaar de marktleider in nachtdistributie: betrouwbaar, efficiënt en innovatief. Of u nu op zoek bent naar een logistieke oplossing voor ‘s nachts, overdag of voor uw retourzendingen, de grote verscheidenheid aan services van nox NightTimeExpress Netherlands B.V. betekent dat er altijd een geschikte optie voor u bij zit. Wij zijn de belangrijkste 12 uur in de 24 uurs logistiek!

Nachtdistributie

Onze dienstverlening op het gebied van nachtdistributie in de sectoren Service logistics, Healthcare, Automotive en Agriculture, biedt u ongekende voordelen. Met de innight diensten van nox NightTimeExpress Netherlands B.V. profiteren u en uw klanten van een flexibele dagplanning dankzij levering voor aanvang van de werkdag, oftewel voor 7 of 8 uur in de ochtend.

ReturnExpress

Reverse logistics, de afhandeling van retouren, wordt in de meeste sectoren steeds belangrijker. Het draait allemaal om het zo klein mogelijk houden van voorraden van nog bruikbare retouren, de snelle verwerking van garantieonderdelen en het stroomlijnen van de goederenaanname in de centrale of plaatselijke opslag. Met onze oplossingen garanderen wij dat ook retourzendingen zo snel mogelijk en traceerbaar worden afgeleverd. We doen dat in heel Europa door middel van ons van-deur-tot-deur retourenbeheer.

Opties & Value Added Services

Naast onze standaard dienstverlening in nachtdistributie – nog dezelfde nacht leveren we uw zendingen af op hun bestemming – biedt nox NightTimeExpress Netherlands B.V. een breed spectrum aan aanvullende diensten: onze Value Added Services. Voor nog meer mogelijkheden, gemak, zekerheid en efficiëntie – in tijd én geld. Een overzicht vindt via onze website link.

nox NightTimeExpress Netherlands B.V. in het kort

Wanneer u behoefte heeft aan:

  • Snelle orderverwerking
  • Hogere productiviteit van uw medewerkers door geen tijdverlies in de ochtend
  • Kostenbesparingen door kleinere voorraden
  • Geen stilstaande machines
  • Grotere klanttevredenheid door snelle en betrouwbare aftersales-service
  • Maximale flexibiliteit en het meedenken met UW logistieke wensen

Neem dan contact op via bijgaand contactformulier of bel naar ons kantoor in Nieuwegein, we staan u graag te woord. Vriendelijke groet, nox NightTimeExpress.

Adres De Liesbosch 90
Postcode 3439 LC
Plaats Nieuwegein
Telefoon +31 (0)30 608 3880
E-mail insidesales@nox-nighttimeexpress.nl