Stel uw vraag  

Goederentransport

Olof-MTT BV

Bezoek website

Internationaal transport | OLOF MTT

Goederentransport

Goederentransport in heel Europa

Olof-MTT verzorgd al meer dan 10 jaar actief goederentransport in heel Europa, inclusief Groot-Brittannië en Ierland. We rijden hierop af en aan met deelpartijen en complete ladingen, zowel begeleid als onbegeleid.

Onze vloot bestaat inmiddels uit 330 Mega Trailers en hebben maar liefst 20% meer capaciteit dan een standaard trailer en een inhoud van 100m3, met een aanzienlijke kostenbesparing als gevolg. In 10 jaar tijd is Olof-MTT uitgegroeid tot een solide partner. Met een enthousiast team van 16 mensen verzorgen wij dagelijks vanuit onze vestiging in Klundert de planning en administratieve werkzaamheden voor onze cliënten. Onze mensen zijn stuk voor stuk professionals met ieder zijn specifieke kennis en jarenlange ervaring. De korte lijnen die wij hanteren zorgt dat we snel kunnen schakelen en mee kunnen denken over hoe we uw logistiek distributie en onze transportservices voor u zo optimaal mogelijk kunnen verzorgen.

Onze diensten

Olof-MTT is gespecialiseerd in het transport van volumineuze producten. Vanuit de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje verzorgen wij zowel deelpartijen als complete ladingen naar Engeland en Ierland vice versa.

Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk van partners, kunnen we u een volledig pakket bieden, inclusief opslag, fijnmazige distributie en containertransport.

Onze vloot

Onze vloot bestaat inmiddels uit 330 Mega Trailers waaronder 100 trailers geschikt voor intermodaal transport (HUPAC P400). Elke trailer heeft een capaciteit van 100m3, dat is 20% meer inhoud dan een standaard trailer.

Daarnaast beschikken wij, voor speciale projectladingen, binnen onze vloot ook over trailers die probleemloos via het schuifdak geladen en gelost kunnen worden met een kraan.

Equipment

De Olof Mega Trailers zijn 13,6 meter lang en uitgerust met schuif- en hefdak. Ze zijn luchtgeveerd en standaard uitgerust met geïntegreerde ‘securing systems’ voor maximale veiligheid van de lading. De steunpoten aan de achterzijde van de trailer zorgen tevens voor veiligheid tijdens het in- en uitrijden aan het laaddok.

Voor versteviging van de schuifzeilen zijn onze tautliners voorzien van verticaal geplaatste aluminium planken die in het zeil zijn geïntegreerd. Door vraag vanuit de markt beschikken we nu ook over trailers met horizontale houten planken. Deze trailers zijn hierdoor uitermate geschikt voor het transporteren van goederen die nog meer zijwaartse steun nodig hebben. Doordat de trailers regelmatig worden onderworpen aan een technische keuring zijn de Olof Mega Trailers in prima staat.

Zo hebben de trailers een XL code (Tüv EN norm 12642) waarmee we voldoen aan de normering ten aanzien van het vastzetten van lading dat onder andere in Duitsland verplicht is.

OLOF Mega Travel Trailers in het kort

Olof-MTT is gespecialiseerd in het transport van volumineuze producten. Met onze Mega Trailers verzorgen wij vanuit de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje zowel deelpartijen als complete ladingen naar Engeland en Ierland en vice versa.

Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk van partners, kunnen we u een volledig pakket bieden, inclusief opslag, fijnmazige distributie en containertransport.

Equipment specifications

  • 13.60mtr MEGA tautliners (with slidingroof)
  • Length = 13620 mm
  • Width = 2480 mm
  • Height = 3000 mm
  • Height = 3100 mm when using liftingroof during (un)loading
  • Max. payload 24.500 kg or 100 m3

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres Stadhuisring 1
Postcode 4791 HS
Plaats Klundert
Telefoon +31 (0) 168 - 35 33 20
E-mail mark@olof-mtt.com