Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Peterson Logistics

Bezoek website

Peterson Logistics

Transport en logistiek

We dare to care

Bij Peterson staan vier woorden centraal; We dare to care. Bij ons draait alles om onze klanten en wij stellen alles in het werk om hun belangen te behartigen. Mede door deze instelling is de Peterson groep wereldwijd uitgegroeid tot een betrouwbare, betrokken en flexibele partner, hetgeen zich vertaald in jarenlange partnerschappen met onze klanten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Peterson voegt als 4PL dienstverlener een extra dimensie toe aan traditionele logistieke dienstverlening, waardoor wij de gehele logistieke keten voor u kunnen verzorgen. De groep heeft de beschikking over een wereldwijd netwerk van kantoren in meer dan 60 landen. We putten uit een brede bron van kennis op elk logistiek gebied in de ruimste zin van het woord, van zee-, weg en binnenvaart-transport tot en met inspectie, monstername, analyse en certificering. Echter, door onze gedecentraliseerde structuur zijn wij optimaal in staat om op lokale situaties in te spelen.

Onze logistieke diensten

Expeditie

Als betrokken partners streven wij erheen om onze klanten zo veel mogelijk werk uit handen te nemen. Daarom laten wij graag onze jarenlange ervaring in uw voordeel werken. Dit bespaart u niet alleen veel  tijd en werk, maar vooral kosten.

Binnenvaart

Een van onze kernactiviteiten is het verzorgen van binnenvaarttransport in binnen- en buitenland. Wij hebben jarenlange ervaring in het opzetten en onderhouden van totale logistieke ketens, inclusief aanvoer, overslag, opslag en distributie. Er wordt nauw samengewerkt met onze zusterbedrijven in Amsterdam, Duisburg, Rotterdam, Antwerpen en Zwijndrecht. Hierdoor kan voor elke ladingstroom passende scheepsruimte worden aangeboden. De combinatie met opslag, voor- en natransport voorziet u van een fijnmazig netwerk, waar en wanneer u wilt.

Wegtransport

Over de jaren zijn wij uitgegroeid tot een specialist in autobevrachting en wegtransport, met betrekking tot (inter)nationaal silo- en bulkvervoer. Naast een schat aan kennis en ervaring  beschikken we over een vaste vloot van ruim 25 wagens, waaronder zowel onderlossers als kipbulkopleggers.

Certificering, controle en inspectie

De kwaliteit van uw goederen zijn net zo belangrijk als het vervoer zelf. Daarom bieden wij een breed scala aan van inspectie, monstername en analyse diensten aan – o.a. ijken, pre-shipment/ruim-inspecties en kwaliteitscontroles. Peterson is een van de weinige bedrijven in Nederland die ISO:17020 gecertificeerd zijn, u kunt dus altijd op een betrouwbare en objectieve rapportage rekenen. In combinaties met ons erkend laboratorium kunnen wij aan vrijwel al uw wensen voldoen.

Kwalificaties

Als resultaat van ons gedifferentieerde aanbod beschikken wij over een breed scala van kwalificaties en certificeringen;

 • ISO 9001:2008
 • GMP+
 • NIWO
 • VCA (schippers en chauffeurs)
 • Lean and Green award (2011)
 • ISO 17020 (PBL)
 • HACCP
 • ISO/IEC 17025 (TLR)
 • ISO/IEC Guide 65 and ISO/IEC 17021 (CUC)

Wij denken graag met u mee

Uiteraard is onze dienstverlening niet gelimiteerd tot de activiteiten op deze pagina. Bezoek voor een uitgebreidere beschrijving van ons aanbod onze website. Wanneer u vragen of speciale wensen heeft twijfel dan niet om ons direct te contacteren. We dare to care...

Peterson Logistics in het kort

 • Meer dan 90 jaar ervaring in de logistieke dienstverlening
 • Silo/bulktransport
 • Binnenvaart
 • Expeditie
 • Controle, monstername en inspectie
 • Uiterst bekwame partner voorzien van alle benodigde kwalificaties (en meer).

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem direct contact met ons op via +31(0)43-352 5030!

Adres Punterweg 50
Postcode 6222 NW
Plaats Maastricht
Telefoon +31 (0)43 - 352 5030
E-mail info@vrachtunie.nl