Stel uw vraag  

Transport en distributie

Pleging Transportservice

Bezoek website

Pleging Transportservice B.V.

Transport en distributie

Transport op een no-nonsense manier

Met de 25 eigen trucks die dagelijks op de weg zijn, zorgt Pleging Transportservice ervoor dat een diversiteit aan goederen het juiste vervoer krijgt.

Vervoer is volgens Pleging niet enkel het op een goede manier verzorgen van een rit van bijvoorbeeld Maastricht naar Groningen, maar zeker ook het uit handen nemen van een bijzonder vervoersvraagstuk van een klant. Alle chauffeurs zijn ervaren in het transporteren met toegevoegde waarde.

Exceptioneel transport

Het bedrijf is er niet voor niets op toegerust om exceptioneel transport uit te voeren. Het wagenpark van trekkende eenheden is gericht op distributievervoer, het laden of lossen met een autolaadkraan of meeneem-heftruck en ook het verzorgen van lengte/breedtetransport.

Afwijkende afmetingen

Pleging Transportservice beschikt over de vergunning om standaard goederen te vervoeren met een maximale breedte van 3,5 meter en een totale lengte van 27 meter. Vervoer dat afwijkt van deze afmetingen kan ook verzorgd worden. De totale vraagstelling kan door ons uit handen worden genomen.

Kwaliteit

Alle chauffeurs beschikken over een heftruckcertificaat en/of een kraancertificaat, wel zo handig om vervoerde goederen op de juiste en veilige manier op de plek van bestemming te krijgen! Tevens zijn alle chauffeurs die namens Pleging Transportservice de weg op gaan zijn VCA-gecertificeerd.

Pleging Transportservice B.V. in het kort

  • Eigen wagenpark
  • Exceptioneel transport
  • Koeriersdiensten
  • Chauffeurs met heftruckcertificaat en/of een kraancertificaat

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 0497 - 519 668!

Adres Sigarenmaker 4
Postcode 5521 DJ 
Plaats Eersel
Telefoon 0497 - 519 668
E-mail info@plegingtransportservice.nl