Stel uw vraag  

Onderhoud aan vloeren en buitenterreinen

R. Breure bv

Bezoek website

Onderhoud aan vloeren en buitenterreinen

R. Breure bv

R. Breure bv is een betrouwbare partner die ingezet kan worden voor onder andere onderhoudswerkzaamheden aan vloeren en buitenterreinen. Denk aan het repareren van asfalt, aanbrengen van een slijtlaag, egaliseren van hoogteverschillen of het sneeuw en ijsvrij houden van uw buitenterrein. 

Allround onderhoudswerkzaamheden en vernieuwing

R. Breure bv is een allround aannemers bedrijf binnen de GWW sector sinds 1984. Onze werkzaamheden zijn gespecialiseerd maar wel veelomvattend. Er is een hoop kennis aanwezig bij diverse personen op verschillende gebieden. De diensten die wij kunnen leveren bestaan uit het onderhouden en vernieuwen van bruggen en viaducten, onderhoud van vloeren en buitenterreinen, maar ook voor de verhuur van machines en materieel bent u bij ons aan het juiste adres.

Al vele projecten zijn uitgevoerd. Onze opdrachtgevers zijn overheden, aannemers, maar ook bedrijven in de logistieke sector. Door onze specifieke kennis op het gebied van reparaties en onderhoud kunnen wij u snel en vakkundig van dienst zijn. Want door tijdig over te gaan tot onderhoud van de oppervlaktes kunnen veel kosten bespaard worden en kan de levensduur van objecten verlengd worden.

Wij ontzorgen het onderhoud van uw terrein

Wij kunnen u geheel ontzorgen in het onderhoud van uw (buiten)terrein en staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om de werkzaamheden uit te voeren. Neem contact met ons op voor meer informatie. Op www.rbreure.nl/projecten/ vindt u ook een impressie van de reeds uitgevoerde opdrachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via 023 - 555 13 26!

Adres IJweg 298
Postcode 1161 GG
Plaats Zwanenburg
Telefoon 023 - 555 13 26
E-mail info@rbreure.nl