Stel uw vraag  

Reparatie magazijnstellingen

ROS International B.V.

Bezoek website

Reparatie van magazijnstellingen

ROS International B.V.

Een gepatenteerd systeem voor reparatie van magazijnstellingen

Het basisprincipe van ons systeem is eenvoudig maar doeltreffend. We hebben een hydraulisch mechanisch systeem ontwikkeld en gepatenteerd dat met behulp van een mal en het uitoefenen van een gecontroleerde en punctuele druk op de beschadigde plek de staander weer naar zijn oorspronkelijke vorm brengt. Het ROS systeem is mobiel waardoor wij ook in nauwe doorgangen en moeilijk bereikbare plaatsen gewoon kunnen repareren.

We nemen altijd de juiste veiligheidsmaatregelen en werken met het nodige gereedschap om veilig te werken. De reparatie is snel en veilig en het is niet altijd nodig om uw magazijnstelling leeg te rijden. Het ROS-systeem is een gepatenteerd systeem, dat diverse testen heeft ondergaan door toonaangevende testinstituten. Al het werk en reparaties die door ROS worden uitgevoerd zijn verzekerd.

Kosten besparen bij schade met behulp van het ROS-systeem

Het ROS-systeem is geboren uit noodzaak. Het distributiecentrum van IKEA te Oosterhout had een hoge frequentie van schade aan hun magazijnstellingen. IKEA wilde graag de kosten van de reparaties verminderen, en vroeg technisch ingenieur Hans Slavenburg om te helpen aan een oplossing. Hans startte het proces van onderzoek, ontwerp en ontwikkeling, wat leidde tot de uitvinding van een reparatie methode die met behulp van een mal en gecontroleerde druk de staander herstelt naar zijn oorspronkelijke vorm en draagkracht. Deze oplossing werd aanvankelijk voor IKEA ontwikkeld maar ROS biedt nu dit gepatenteerde systeem ook aan voor andere bedrijven die problemen hebben met hun magazijnstellingen. 

Over ROS International

Na het uitvoeren van uitgebreide studies, heeft ROS een reparatiemethode ontwikkeld waardoor het vervangen van beschadigde staanders verleden tijd is. Dit innovatieve systeem maakt het herstellen van een stelling mogelijk zelfs onder een maximale palletbelasting bij klasse groen en klasse oranje volgens norm NEN-EN 15635. Bovendien valt het gehele proces binnen de wettelijk voorgeschreven veiligheidsnormen.

We zijn al 11 jaar, met succes, actief in de markt met dit systeem. Dankzij dit gepatenteerde systeem, dat ontwikkeld is door ROS, kunnen beschadigde stellingen nu worden hersteld naar hun originele staat zonder uitgeladen te worden en met behoud van draagkracht. De ROS Group is actief in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Polen, Tsjechië, Hongarije, Roemenië, Rusland, Denemarken, Zweden, Finland, Canada, de VS, Mexico, Panama, Colombia, Chili en Zuid-Afrika.

Bezoek website...

Voordelen in het kort

 • Snelheid
  Geen verstoring / vertraging productietijd, reparaties voltooid in ± 30 minuten.
 • Duurzaamheid
  Geen extra onderdelen nodig.
 • Bespaar geld
  Reparatie in plaats van vervanging bespaart tot 80% aan kosten
 • Bespaar tijd
  Het verplaatsen / uitladen van goederen is niet meer nodig bij klasse groen en oranje
 • Bespaar op co2 uitstoot
  Geen nieuwe onderdelen nodig. In deze tijd waar duurzaamheid gevraagd wordt past onze reparatiemethode perfect bij elk bedrijf. Wij reduceren de CO2 uitstoot
 • Garantie
  Er wordt garantie gegeven op alle reparaties
 • Werkt onder maximale pallet belasting bij klasse groen en klasse oranje!

Wilt u uw beschadigde magazijnstellingen repareren? Neem direct contact op:

Adres Burg. van Campenhoutstraat 39A
Postcode 4921 KR
Plaats Made
Telefoon +31 (0)162 - 68 55 22
E-mail info@ros-intl.com

Bezoek website...