Stel uw vraag  

Bouwmaterieel

Sankoo Verhuur & Service

Bezoek website

Werkmaterieel

Sankoo Verhuur & Service

Waarom kiezen voor Sankoo?

Sankoo is een dynamisch bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop, verhuur en onderhoud van compacte bouwmachines. Dit in combinatie met het productgamma maakt ons een betrouwbare partner, dit vanwege de ruime keuzes aan machines welke Sankoo u te bieden heeft.

Volledig uitgerust kranenpark

Ons modern kranenpark is volledig uitgerust. Ook zijn er extra toebehoren beschikbaar dit met en zonder meerprijs! De verzekering en een periodieke keuring (zowel een Nederlandse als een Belgische keuring) zijn in de verhuur standaard inbegrepen. Ook niet geheel onbelangrijk: bij de meeste minihijskranen is er geen hijsbewijs benodigd.

Wij bieden u:

  • Ruime keuze
  • Recente machines
  • Topmerken
  • Goede service
  • Kennis van materieel
  • Ruime openingstijden 

Zwaar werk was nooit eerder zo leuk! Betrouwbaar, krachtig en kwaliteit. Dat is de service van Sankoo.

Verhuur

Gemakkelijk capaciteit uitbreiden, zonder direct te moeten investeren? In deze gevallen kunt u beroep doen op onze verhuurservice.

Verkoop

Wegens het uiteenlopende aanbod, vindt u bij ons een machine voor elke klus. Wij adviseren u graag in de veelzijdige mogelijkheden van onze alleskunners.

Onderhoud

Kwalitatief goed materiaal verdient kwalitatief goed onderhoud. Daar hebben wij een technische dienst voor, die snel en vakkundig reageert.

Sankoo Verhuur & Service

Iedere klus z’n eigen werkmaterieel. U wilt vlot, efficiënt en veilig kunnen werken. Onze machines rekenen af met pijnlijke ruggen, en verhogen de productie. De machines van Sankoo bieden de ideale oplossing. Vanzelfsprekend wordt dat begeleid met een passend advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel 0031-497-573871!

Adres Loo 3
Postcode 5571 KN
Plaats Bergeijk
Telefoon 0031 497 57 38 71
E-mail info@sankoo.com

Aanvullende informatie