Stel uw vraag  

Kunststof ladingdragers

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Bezoek website

Totaalleverancier van kunststof ladingdragers

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V.

Ontwikkeling, productie en distributie

Schiphorst Transport- en Opslagtechniek B.V., gevestigd in Deventer, is onderdeel van de bekuplast Group te Ringe (D) en houdt zich bezig met de ontwikkeling, productie en distributie van kunststof ladingdragers. Wij bieden u meer dan 55 jaar ervaring in het toepassen van o.a. kunststof bakken, pallets en palletboxen. Zowel binnen de food als de non-food branche heeft Schiphorst Transport- en Opslagtechniek BV een goede reputatie als totaalleverancier van kunststof ladingdragers en bieden wij logistieke oplossingen in kunststof.

Kunststof ladingdragers uit eigen fabriek

Wij hebben een breed en kwalitatief assortiment dat voor een groot deel door onze eigen R&D is ontwikkeld en in onze fabriek is geproduceerd. Dichter bij de bron kopen kan dus niet.

Ons machinepark is modern uitgerust volgens de laatste stand der techniek met een hoge automatiseringsgraad. Betrouwbaarheid is ons credo. Ons machinepark bestaat uit 29 spuitgietmachines tot een sluitkracht tot 1.100 ton en 3 palletmachines tot een sluitkracht tot 3.000 ton. De kwaliteit van de producten wordt nageleefd volgens DIN en ISO 9001:2000 normen.

Kwaliteit gegarandeerd

Daarbij voldoen onze producten aan de Europese wetgeving (kaderverordening 1935/2004/EG). Bij diverse producten is ook nog een Verklaring van Overeenstemming Levensmiddelen vereist (verordening 10/2011/EG). Indien van toepassing wordt hiervan een certificaat meegeleverd.

Direct uit voorraad leverbaar

U heeft bij ons de keus uit een breed en diep assortiment dat is ontstaan door de jarenlange wensen en waardering van onze klanten. Wij bieden u tot ruim 20.000m² voor u geselecteerde voorraden. De voorraden worden automatisch gescreend op peil gehouden op omloopsnelheden en vraag vanuit de markt.

Kunststof bakken

Kunststof pallets

Kunststof palletboxen

Deskundig advies

Onze toegewijde branche- en productspecialisten zijn geruime tijd actief in uw branche en kunnen u van waardevolle informatie en advies voorzien voor het optimale gebruik van het juiste product. Onze klant staat hierbij centraal, of dit nu een standaard product betreft uit onze brede kwalitatieve assortiment, of juist een klant specifieke wens. Bel, e-mail of chat met onze medewerkers voor direct advies. Indien gewenst kunt u gebruik maken van onze 24-uurs adviesservice, waarbij onze productspecialist binnen één werkdag uw locatie bezoekt.

Bezoek de website van Schiphorst

Schiphorst in het kort

  • Totaalleverancier van kunststof ladingdragers
  • Ontwikkeling, productie en distributie
  • O.a. kunststof bakken, pallets en palletboxen
  • Specialist in de food en non-food branche

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel direct: +31 (0)570 – 622 944

Adres Solingenstraat 41
Postcode 7421 ZP
Plaats Deventer
Telefoon +31 (0)570 - 622 944
E-mail sales@schiphorstbv.nl