Stel uw vraag  

In- en Uitvoer.nl

Hét platform voor een compliant douaneproces

Bezoek website

Eén platform, overzichtelijk en makkelijk doorzoekbaar

In- en Uitvoer.nl

U heeft een tarief of goederencode nodig? En u wilt deze snel kunnen opzoeken én zeker weten dat deze informatie actueel en volledig is zodat u zorgeloos kunt handelen? Dan is het online platform Sdu In- en Uitvoer iets voor u!

Dit platform biedt u een compleet pakket douanecontent, voorzien van een unieke Nederlandstalige toelichting en annotatie. U bent continue op de hoogte van de laatste wijzigingen in onder andere invoerrechten, sancties, antidumping, preferentiële regelingen en gebruikstarief.

Voor wie is Sdu In- en Uitvoer?

In- en Uitvoer van Sdu is een onmisbare informatiebron voor iedereen die te maken heeft met Douane(wetgeving). Of u nu douane-agent, expediteur, declarant, customs manager, fiscaal adviseur, douanemedewerker of advocaat bent.

Over Sdu

In- en uitvoer.nl is een product van Sdu. Sdu is uitgever van vakinformatie en biedt multimediale informatieproducten aan voor professionals op vier vakgebieden: juridisch, fiscaal, handhaving en beleid. Daarnaast biedt Sdu opleidingen, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Sdu Uitgevers
Maanweg 174
2516 AB Den Haag
T: (070) 378 99 11
F: (070) 385 43 21

Kijk voor meer informatie op www.sdu.nl

Ons aanbod

In- en Uitvoer.nl is modulair opgebouwd en biedt u daarmee maatwerk. U kunt een keuze maken uit de volgende vier modules:

Of kies voor het complete pakket: In- en Uitvoer Compleet.

Probeer het gratis uit!

Nieuwsgierig geworden en meer weten over In- en Uitvoer? Vraag een gratis demo aan, zodat u zelf de voordelen kunt ontdekken!

Tijdens de demo laten we zien welke informatie u op één plek snel en overzichtelijk beschikbaar heeft en hoe dit u helpt compliant te zijn met douaneprocedures en wetgeving.

Saskia van der Tol
Accountmanager Company Compliance Sdu
s.v.d.tol@sdu.nl
06-51979148

Mark Versteegh
Accountmanager buitendienst
m.versteegh@sdu.nl
06-53360006