Stel uw vraag  

In- en Uitvoer.nl

Eén platform, alle douane-informatie bij elkaar

Bezoek website

Eén platform, overzichtelijk en makkelijk doorzoekbaar

In- en Uitvoer.nl

Heeft u als vervoerder/verlader te maken met douaneformaliteiten binnen of buiten de Europese Unie? Dan vindt u op www.inenuitvoer.nl alle laatste wijzigingen over invoerrechten, sancties, antidumping, niet-fiscale maatregelen, preferentiële relingen en het gebruikstarief. Door altijd op de hoogte te zijn van de laatste wet en regelgeving, handelt u uw douaneformaliteiten op efficiënte en correcte wijze af en voorkomt u boetes.

Waarom kiezen professionals voor In- en Uitvoer.nl?

Met In- en Uitvoer.nl kunt u snel en correct goederen classificeren met de opgenomen toelichting op het gebruikstarief. U hoeft niet meer zelf op zoek naar alle relevante informatie. Die hebben onze auteurs al voor u verzameld en klaargezet op één overzichtelijk, makkelijk doorzoekbaar platform. Bovendien is In- en Uitvoer.nl modulair opgebouwd. Pas de inhoud aan op de informatie die u nodig heeft, en kies de modules die bij u passen.

Wie gebruiken In- en Uitvoer.nl? 

In- en Uitvoer.nl is een onmisbare informatiebron voor douane-expediteurs, declaranten, customs managers, customs consultants, customs & trade managers, compliance managers, import managers, export managers, douanemedewerkers, douaneadviseurs, logistiek managers, inkopers, financieel managers, fiscaal adviseurs en advocaten.

Over Sdu

In- en uitvoer.nl is een product van Sdu. Sdu is uitgever van vakinformatie en biedt multimediale informatieproducten aan voor professionals op vier vakgebieden: juridisch, fiscaal, handhaving en beleid. Daarnaast biedt Sdu opleidingen, cursussen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Sdu Uitgevers
Prinses Beatrixlaan 116
2595 AL Den Haag
T: (070) 378 99 11
F: (070) 385 43 21

Kijk voor meer informatie op www.sdu.nl

Ons aanbod

In- en Uitvoer.nl is modulair opgebouwd en biedt u daarmee maatwerk. U kunt een keuze maken uit de volgende vier modules:

Of kies voor het complete pakket: In- en Uitvoer Compleet.

Probeer het gratis uit!

Wilt u meer informatie ontvangen of een of meerdere modules van In-en-Uitvoer.nl gratis uitproberen? Neem dan direct contact op:

Marc van Riemsdijk
Accountmanager In en Uitvoer.nl
m.v.riemsdijk@sdu.nl
06-20743760