Stel uw vraag  

Uw partner in zeevaart

Sea-Cargo

Bezoek website

Transport van en naar Rotterdam - Noorwegen - Denemarken - Schotland

Sea-Cargo

Uw partner in zeevaart vanuit Rotterdam

Sea-Cargo is een van de toonaangevende logistieke dienstverleners op de Noordzee met eigen schepen, terminals en distributienetwerken. De moderne vloot van schepen biedt een laadvermogen van meer dan 2,2 miljoen ton per jaar en vaart twee keer per week van Rotterdam naar belangrijke havens in Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en Denemarken, en weer terug. Daarnaast zijn er dagelijkse vertrekken vanuit Aberdeen naar Lerwick en Kirkwall, en bieden we zeevracht naar Scrabster en Stromness.

Terminal Rotterdam

Sea-Cargo in Rotterdam biedt een breed scala van diensten aan om de mondiale markt te verbinden.  De nieuwe terminal is volledig ingericht voor de afhandeling van RORO ladingen, containers, bulk, zware project cargo en zijladingen. Wat voor goederen u ook wilt vervoeren, het team van hoogopgeleide medewerkers biedt transport op maat en zorgen dat uw lading de bestemming bereikt volgens plan.

Onze nieuwe terminal is direct aangesloten op het Europese spoorwegnet. We zijn er trots op volledige intermodale transportoplossingen voor onze klanten te bieden naar alle bestemmingen op het vasteland van Europa.

Over Sea-Cargo

Sea-Cargo AS is opgericht op 1 augustus 2001 door de samenvoeging van de liner activiteiten van Seatrans en Nor Cargo, de twee toonaangevende rederijen voor handel tussen de westkust van Noorwegen naar het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa. De belangrijkste aandeelhouder is Seatrans (96%).

Bezoek website...

Onze diensten

 • Industriële scheepvaart
 • Cargo lijndiensten
  - Ro-Ro
  - Bulk
  - Containers
  - Trailers
  - Mafi
  - HUB diensten
  - Terminals
  - Moderne vloot
  - Diensten met toegevoegde waarde
  - Offshore project cargo
  - Eigen agentennetwerk
 • Agentschappen
 • Warehouse en terminals
 • Logistieke dienstverlening

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 010 - 494 95 41!

Adres
 
Theemsweg 35
Portnumber 5205
Postcode 3197 KM
Plaats Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 - 494 95 41
E-mail rotterdam@sea-cargo.nl

Bezoek website...