Stel uw vraag  

Expert douanezaken

SGS Maco

Bezoek website

SGS Maco

Uw expert in full-service douanediensten

Expert douanezaken sinds 1953

SGS Maco is een gespecialiseerde, full-service douanedienstverlener. Sinds 1953 ondersteunen wij bedrijven uit de hele wereld bij hun douanevraagstukken. Onze expertises liggen op het gebied van brokerage, btw, accijns, e-commerce, software oplossingen en wij bieden ook advisering omtrent onze dienstverlening.

Onze kracht

Wij ontlasten bedrijven en verbeteren werkprocessen in snelheid, eenvoud en efficiëntie. Samen maken we onze activiteiten toekomstbestendig door te focussen op digitalisering, hoogwaardige nichekennis, een forse uitbreiding van het internationaal netwerk en een intensieve en persoonlijke samenwerking met de klant. Onze klantenkring is zeer breed en divers en bestaat uit importeurs, exporteurs, transporteurs, logistieke providers en forwarders.

Aanzetten tot actie

Wij streven ernaar om de verwachtingen van klanten en andere stakeholders te overtreffen met hoogwaardige dienstverlening rondom douane en fiscale activiteiten. In de wereld van internationale handel helpen wij bedrijven om customs compliant te zijn, met minimale impact op de supply chain. SGS Maco  is uw douane partner als u voor zekerheid gaat.

Maak kennis met onze aanpak

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Onze specialisten staan u graag te woord. 

SGS Maco 
Adres Schepersweg 4B
Postcode 6049 CV 
Plaats Roermond
Email nl.maco.customer@sgs.com
Telefoon +31 (0) 475 425 800