Stel uw vraag  

Transport en logistiek

Sintrex Transport Service

Bezoek website

Transportbedrijf Sintrex Transport Service

Transport en logistiek

Sintrex Transport Service bv heeft sinds de oprichting in 1989 een goede naam opgebouwd in de wereld van transport en logistiek in het algemeen. We zijn continue op zoek naar lading en de beschikbare laadcapaciteit in elke hoek van de wereld en proberen deze 2 variabelen op een zo efficiënt mogelijke manier bij elkaar te brengen. Ladingen kunnen daarbij variëren van pallets, stukgoed, deelladingen, complete partijen, containers. We hebben geen eigen materieel en zijn daardoor super flexibel op iedere bestemming.

We zijn een klein team, met de juiste mensen op de juiste plek en dat garandeert een persoonlijk contact en optimale dienstverlening. Onze mensen denken met u mee, zijn flexibel en creatief maar bovenal betrouwbaar.

Koeriersbedrijf ABC Koerier

Door de toenemende mate van snelle leveringen, kleine voorraden en korte logistieke trajecten hebben we een eigen koeriersbedrijf in het leven geroepen: ABC Koerier. Voor enveloppen en kleine pakketjes, maar ook meerdere pallets bent u bij ons aan het juiste adres voor alle Europese bestemmingen. Binnen 20 minuten is de koerier met de caddy, stationcar, kleine of grote bus op de laadplaats aanwezig en zonder overlading, groepage of tussenstops gaat hij direct op weg naar de bestemming. Bovendien hebben we onze busjes ook ingericht voor hangend vervoer, dus dat is ook geen probleem.

Opslag, overslag & distributie

Sinds kort beschikken we over een eigen opslagloods in de omgeving van Oldenzaal. Van daaruit kunnen goederen gedistribueerd worden of kunnen ze tijdelijk worden opgeslagen, in het geval dat uw klant de partij nog niet kan gebruiken. Ook kan deze opslagruimte als verzamelplaats voor groepagezendingen naar o.a. het Oostblok interessant zijn. De optimale ligging direct aan de A1 (Oost-West corridor) tussen Rotterdam en Moskou is daarbij ideaal.

Luchtvracht & Zeevracht

Onze “core-business” is wegtransport maar ook in de zee- en luchtvracht zijn wij actief.  In de belangrijkste havens en op de grootste vliegvelden van Europa werken wij samen met een groot en betrouwbaar netwerk van agenten, en waar uw zending ook binnenkomt, wij zorgen ervoor dat deze wordt ingeklaard of als douanegoed op de plaats van bestemming komt.

Internationaal transport & Douane formaliteiten

Door de continue uitbreiding van de EU de laatste jaren zijn wij genoodzaakt de markt te volgen en hebben we ook kantoren in Duitsland (Bad Bentheim), Letland (Riga) en Rusland (Moscow). Voor de communicatie hebben we uiteraard ook personeel die de gewenste talen spreekt, zodat de communicatie tussen klant en chauffeurs soepel kan verlopen. In de Poppe (grensovergang nabij Oldenzaal) hebben we een eigen inklaring/uitklaringskantoor (24/7) voor de opmaak van allerlei douane documenten (EX1, TIR carnet, Fiskaalvertegenwoordiging etc).

Dus voor al uw vragen op transport- of douanegebied kunt u terecht bij Sintrex Transport Service bv -  “geen gestress, bel STS”

Sintrex Transport Service bv in het kort

  • Wereldwijde transporten
  • Specialisatie Duitsland, Frankrijk, Rusland
  • Koerierdienst (24/7 – Geheel Europa)
  • Zee & luchtvracht
  • Exceptioneel transport
  • Stukgoed, deelpartijen, komplete ladingen
  • Douane formaliteiten
  • Opslag / Overslag / Distributie
  • NIWO gecertificeerd

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres De Poppe 16-18
Postcode 7587 GA
Plaats De Lutte (nabij Oldenzaal)
Telefoon +31 (0)541 - 55 20 11
E-mail dennis@sintrex.nl