Stel uw vraag  

Luchtvrachtpartner

Speed bv

Bezoek website

De ideale luchtvrachtpartner voor expediteurs

Speed bv

Voor expediteurs

Speed vervoert voor expediteurs alle denkbare luchtvracht en beschikt over een zeer uitgebreid, intensief onderhouden, netwerk. Vertrouwen staat bij ons voorop en wij delen geen informatie met derden. Wereldwijd werken wij samen met meer dan 150 verschillende vliegmaatschappijen en logistieke partners. Kortom, Speed is de ideale luchtvrachtpartner voor expediteurs.

Onze luchtvracht diensten

General cargo

U wilt als expediteur uw vracht snel en tegen zo laag mogelijke kosten per vliegtuig vervoeren en waar ook ter wereld laten afleveren. Speed is gespecialiseerd in luchtvracht en biedt u ook op verzoek de mogelijkheid om alles voor u te regelen. Bij Speed bent u als expediteur aan het juiste adres voor General Cargo.

Express cargo

Het is voor u als expediteur belangrijk dat de poststukken en pakketten van uw klanten snel per vliegtuig waar ook ter wereld afgeleverd worden. Speed biedt scherp geprijsde “door-to-door” services voor het wereldwijd versturen van poststukken en kleine en grote pakketten. U profiteert van een scherpere prijs vergeleken met andere vervoerders, dankzij onze schaalvoordelen en eigen vervoerscontracten.

Oversized cargo

Speed verzorgt sinds jaar en dag vracht met zeer grote en/of afwijkende afmetingen voor expediteurs. Onze persoonlijk betrokken, deskundige mensen schakelen snel en weten precies welke vliegtuigen van welke vliegmaatschappijen geschikt zijn voor uw vracht, hoe groot of zwaar deze ook is. Laat Speed het vervoer van uw Oversized cargo regelen.

Palletized cargo

Speed verzorgt voor expeditieurs efficiënt vervoer van vracht die op pallets vervoerd kan worden. Speed verzorgt zelf de complete samenstelling van het “Unit Load Device”. Hierdoor zijn wij in staat u een scherper tarief te bieden. Laat Speed het vervoer van uw Palletized Cargo regelen.

Charter services

Speed onderhoudt nauwe relaties met bijna alle chartermaatschappijen ter wereld. Onze persoonlijk betrokken, deskundige mensen weten met welke vliegtuigen ze vliegen en voor welke routes ze inzetbaar zijn. Maak gebruik van onze Charter services.

Bezoek de website van Speed

Expediteurs kiezen voor Speed

  • Scherpe tarieven
  • Neutrale afhandeling
  • Uitstekende vakkennis
  • Persoonlijke betrokkenheid

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en om te bespreken wat Speed voor u kan betekenen:

Adres Anchoragelaan 36
Postcode 1118 LD
Plaats Schiphol
Telefoon +31 (0)20 648 12 20 
Fax +31 (0)20 648 05 48
E-mail speed@speed.nl