Stel uw vraag  

Interne logistieke oplossingen

STILL Intern Transport B.V.

Bezoek website

Alle professionals verzamelen!

STILL Intern Transport B.V.

Het échte verzamelen begint nu!

STILL, uw leverancier voor op maat ontwikkelde interne logistieke oplossingen. STILL realiseert een intelligent samenspel tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software, dienstverleningen en service.

Alles wat u doet in uw logistieke operatie heeft met verzamelen te maken. STILL helpt u met verzamelen.

Met haar laatste innovatieve ontwikkeling, iGo neo CX 20 voert de intralogistiek specialist STILL als eerste, Robotica standaard in de intralogistiek in. De intuïtieve oplossing biedt een tot op heden ongekende mate van efficiëntie en veiligheid in uw orderverzamelproces. Het verzamelen en verplaatsen van goederen gaat verder.

De iGo neo CX 20 heeft interactie met de  magazijnmedewerker en volgt hem tijdens het orderverzamelen op de voet. De bestuurder kan zich zodoende volledig op het orderverzamelen concentreren en ongehinderd zonder fouten werken. Praktijktests wijzen uit dat met de autonome iGo neo CX 20 een tijdsbesparing tot 30 procent gerealiseerd kan worden. Aangezien het tijdrovende op- en afstappen van het voertuig wegvalt betekent dit een duidelijk hoger verzamelvermogen.

Bezoek ons op CeMAT te Hannover!
31 mei - 3 juni 2016

Bestel hier uw gratis toegangskaarten

STILL op CeMAT 2016: Simply Smart

"Simply Smart" Dat is STILL's motto voor deze CeMAT 2016 te Hannover. Werelds grootste beurs gespecialiseerd in intralogistiek van 31 mei tot en met 3 juni. Bezoek ons en ervaar alles wat u altijd al wilde weten over 'smart'. Een bijzondere connectie tussen mens en machine in een logistieke operatie.

Bereid u voor op productpresentaties en beleef de innovaties live! De toekomst start op CeMAT. Bestel hier uw gratis toegangskaart en bezoek ons.

STILL Intern Transport in het kort

STILL biedt wereldwijd op maat ontwikkelde interne logistieke oplossingen. Daarbij wordt een intelligent samenspel gerealiseerd tussen vorkheftrucks, magazijntechniek, software, dienstverleningen en service.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Bel 078 - 684 52 00!

Adres Nijverheidsweg 5
Postcode 3340 AD
Plaats Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon +31 (0)78 - 684 52 00
E-mail info@still.nl