Stel uw vraag  

Magazijnstellingen

Stow Nederland bv

Bezoek website

Stow biedt de juiste stockageoplossing en magazijninrichting voor elk product

Magazijnstellingen

Stellingenbouw met meerwaarde

Stow NederlandStow behoort tot de toonaangevende aanbieders van statische opslag- en stellingsystemen. Onze corebusiness richt zich zowel op de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige stellingsystemen voor de opslag van pallets, kleine onderdelen en langgoed als op het ontwerpen en bouwen van platformsystemen.

Het is ons doel om met onze opslag- en stellingsystemen een meerwaarde voor uw logistiek te creëren. In de afgelopen 30 jaar zijn wij erin geslaagd om flexibele en voordelige systeemoplossingen te ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Modulaire magazijnstellingen

Ons Pal Rack® palletstellingsysteem bestaan uit een compleet gamma basisonderdelen en toebehoren om een oplossing te bieden voor al uw stockageproblemen. De stellingen zijn geschikt voor de opslag van de meest uiteenlopende goederen – onafhankelijk gewicht of formaat. Dankzij de modulaire constructie kunnen Pal Rack® palletstellingen worden aangepast aan uw specifieke eisen.

Van ontwerp tot installatie

Stow spitst zich erop toe een oplossing uit te werken voor het stockageprobleem van de klant. Om de perfecte magazijninrichting voor u te vinden, heeft ons sales team een gedegen technische bagage en werken we samen met onze ingenieurs een aantal alternatieve stockage-oplossingen uit.

Met onze jarenlange ervaring en het daarbij horend deskundig advies staan wij u bij voor het inrichten van uw magazijn en het zoeken naar uw ideale stockageoplossing.

Palletstelling uit voorraad

Nieuwe palletstellingen in een ruim assortiment en in grote hoeveelheden snel en direct uit voorraad leverbaar. Bel nu voor informatie en bestellingen 076 57 98 181.

Voordelen van Stow magazijnstellingen

  • De palletstelling voldoet aan de Europese FEM normen
  • Oplossing op maat dankzij modulaire constructie
  • Snelle en eenvoudige montage van elke palletstelling
  • Uitgebreid aanbod componenten voor de stockage van elk type pallet, ongeacht afmeting of gewicht
  • Montage ter plaatse en uitstekende service
  • Volledig geautomatiseerd productieproces, leidt tot hoge kwaliteit van de palletstellingen

Bel nu voor informatie en bestellingen 076 57 98 181!

Adres Minervum 7208b
Postcode 4817 ZJ
Plaats Breda
Telefoon +31 (0)76 - 57 98 181
E-mail info.stow.nl@stow-group.com