Stel uw vraag  

Oplossingen voor douane

Stream Software

Bezoek website

Software voor douane declaraties

Stream software

Oplossingen voor douane: Customs Streamliner®

De Customs Streamliner® is één geïntegreerd geheel van beheers software voor alle aangiften voor Nederland, België en Luxemburg met een uniforme gebruikersinterface. Naast de aangiftesoftware ondersteunt de software Business Process Modelling op basis van scenario’s, rechten en parameters.

Op basis van de ingebouwde TARIC databank kan de software uw aangiften controleren en optimaliseren alvorens ze naar de douane worden verstuurd.

De oplossing bevat o.a. AGS, Sagitta, NCTS, EMCS, GPA, Client PD import en export, GDB, fiscale vertegenwoordiging en entrepotbeheer in een gebruiksvriendelijke en hightech communicatieomgeving.

De Customs Streamliner® kan geïntegreerd worden met de ERP software van verladers zoals SAP, Baan, J.D. Edwards, Navision, e.a. en uiteraard met het specifiek voor douaneagenten ontworpen ERP systeem van Stream Software zelf.

Entrepots & Commerciële Douanesystemen

  • Voorraadadministraties voor het beheer van Entrepots B, C, D en E.
  • Voorraadadministraties voor het beheer van Actieve Veredeling en Passieve Veredeling.
  • Voorraadadministraties voor het beheer van bepaalde Accijns-Entrepots.

Dankzij modules als smart picking worden uw voorraden fiscaal geoptimaliseerd en door smart declaring worden de aangiften zonder tussenkomst van gebruikers afgehandeld.

Fiscale Vertegenwoordiging

Het voeren van een fiscale vertegenwoordiging voor de invoer van goederen omvat een grote financiële verantwoordelijkheid. De software ondersteunt zowel het beheer van de Beperkte Fiscale Vertegenwoordiging als de Algemene Fiscale Vertegenwoordiging.

Declarant Assist.

De module controleert, zowel bij individuele aangiften als bij globalisatie, dat de beste tarieven, de juiste TARIC-codes en de juiste certificaten of bijgevoegde documenten ingevuld werden alvorens de declaratie aan de douane wordt verzonden. Ze controleert de aangiften ook op eventuele ontbrekende preferenties of tariefcontingenten.

Software voor Logistiek

Logistieke providers hebben specifieke automatiseringsbehoeften. Wij bieden met de Integrated Logistics Streamliner een bedrijfsomvattende en flexibele oplossing.

Onze expeditie modules zijn ontworpen in samenwerking met de zeevracht-, luchtvracht- en wegexpediteur. Of het om eenvoudige inkomende of vertrekkende zendingen gaat, of om groepagezendingen, NVO zendingen, de Ocean, Air of Road module stelt u in staat ze zowel operationeel als financieel te beheren.

De Forwarder’s Assist loodst u door het bedrijfsproces heen en houdt uw agenda bij. Zo weet u steeds wat u te doen staat en kan u niets vergeten. Het resultaat van ieder dossier wordt permanent gevolgd.

Laat u aangenaam verrassen en vraag om een demo!

Over Stream Software

Stream Software levert kwaliteitssoftware en diensten voor de logistieke- en douanesector met de nadruk op verbetering van operationele en financiële efficiëntie van de systemen.

Onze waarden zijn:

  • Kwaliteit: Functionele en operationele bedrijfszekerheid van onze software en diensten.
  • Efficiëntie: We streven naar inspanning besparende producten en diensten.
  • Pragmatisme: Focus op het verbinden van de praktijk met de theorie.
  • Continuïteit: Een lange termijn relatie met onze klanten, en voor onze medewerkers.
  • Innovatie: Bijblijven met de technologische evolutie in technologie en markten.
  • Standaardisatie: Bij ontwikkeling van producten of diensten streven we naar schaalvoordelen.

Vraag vandaag nog uw demo aan:

Adres Potvlietlaan 4
Postcode 2600
Plaats Berchem (Antwerpen)
Telefoon 0032-3 825 77 74
E-mail info@streamsoftware.be