Stel uw vraag  

Tankopslag en meer

Stubbe B.V.

Bezoek website

Tankopslag, tanktransport en meer

Tankopslag en meer

Stubbe biedt u een totaal logistiek pakket op het gebied van vloeibare producten

Toen Stubbe zich in 2005 op haar huidige locatie op de Edisonstraat 13 te Gouda vestigde, werden naast het transport en opslag in tankwagens, ook diensten als verwarmen, tank- en containercleaning, containeropslag, overladen en afvullen in combinatie met warehousing aan het dienstenpakket toegevoegd. Vanaf dat jaar profileert Stubbe zich in de markt als een totaal logistiek dienstverlener. In 2008 heeft Stubbe 8 RVS opslagtanks van 200 m3 laten bouwen, voorzien van verwarmingsspiralen en meng-mogelijkheden.

Anno 2015 focust Stubbe Logistiek zich op het ontzorgen van klanten middels het aanbieden van een totaal logistiek pakket op het gebied van vloeibare producten, zowel gevaarlijke als ongevaarlijke goederen.

Om de kwaliteit van de organisatie en de geleverde diensten te waarborgen, beschikt Stubbe over de volgende kwaliteitssystemen en certificeringen: ISO, SQAS, AEO, Lean & Green, Kosher en zijn aangesloten bij de ATCN. Hieronder volgt een uitgebreidere omschrijving van de aangeboden diensten:

Mobiele opslagtanks, tijdelijk net wat meer ruimte op uw locatie

Produceert u goederen welke tijdelijk (op locatie) opgeslagen moeten worden? Wilt u groot inkopen maar heeft u (tijdelijk) geen opslagruimte? Stubbe is in staat mobiele opslag aan te bieden door middel van tanktrailers- en containers met een opslagcapaciteit van 35 m3 tot 42 m3.

Opslagtanks, vanuit bulk eenvoudig de klant met een spoedorder aanleveren

Voor het opslaan van grote volumes product, beschikt Stubbe over 8 opslagtanks met elk een capaciteit van 200 m3. Deze opslagtanks zijn geschikt voor het opslaan van plantaardige, dierlijke en technische oliën en vetten. Met deze opslagtanks kunnen wij het voor u mogelijk maken om snel in te spelen op de vraag van uw klant, door in plaats van te wachten op de import container, direct uit de opslag te kunnen laden en leveren.

Containeropslag, tijdelijk uw (niet ingeklaarde) product in opslag?

Wanneer u uw tankcontainers tijdelijk op wil slaan, bent u bij Stubbe aan het goede adres. Tevens kunnen uw containers onder douane-toezicht opgeslagen worden.

Transport, als het goed moet gebeuren

Het transporteren van vloeibare goederen, loopt als een rode draad door onze organisatie. Wanneer u er zeker van wilt zijn dat temperatuur kritische producten (bijv. stollend bij omgevings-temperatuur) op de juiste temperatuur vervoerd moet worden, is Stubbe uw expert in de markt. Daarnaast verzorgt Stubbe ook transporten naar elke gewenste bestemming als onderdeel van het totale logistieke pakket.

Overladen

Wanneer u product van de ene tankcontainer naar de andere tankcontainer of tankwagen overgeladen moet worden, verzorgt Stubbe dit voor u van A tot Z. Op onze periodiek geijkte weegbrug laden wij uw product over op 20 kg nauwkeurig.

Tankcleaning

Stubbe is aangesloten bij ATCN waardoor er na elke reiniging een European Cleaning Document uitgegeven wordt. Wanneer gewenst, kan Stubbe uw oplegger/containers reinigen volgens de Kosher eisen.

Verwarmen, uw product weer compleet vloeibaar

Wanneer producten stollen bij omgevingstemperatuur, moet, voor verdere verwerking het product weer vloeibaar gemaakt worden. Stubbe beschikt over verschillende opwarm mogelijkheden zoals stoom, stroom en warm water.

Meer weten? Kijk op onze website of contacteer ons via een van de andere contactmogelijkheden:

Adres Edisonstraat 13
Postcode 2809 PC
Plaats Gouda
Telefoon +31 (0)182 - 51 25 62
E-mail sales@stubbelogistiek.nl