Stel uw vraag  

TMS, ook voor verladers

TANS: Automatisering transport & logistiek

Bezoek website

TANS: Automatiseringsoplossingen voor Transport & Logistiek

TMS, ook voor verladers

Optimale automatisering van uw logistieke organisatie biedt u tal van voordelen: zo draagt het bij aan een reductie van uw kosten; besparing van arbeid; verbetering van arbeidsomstandigheden; verkorting van reactietijd; verhoging van rendement en verbetering van informatievoorziening. 

Bij de keuze van software zijn de mogelijkheden onbeperkt, er zijn veel aanbieders. U dient dan ook met meerdere aspecten rekening houden bij het maken van een keuze. Software is onderhevig aan wijzigingen bijvoorbeeld veroorzaakt door technische ontwikkelingen en wetgeving. Ook kunnen klantwensen eisen stellen aan de ontwikkeling van software. Als u voor een automatiseringsleverancier kiest, kiest u dus voor een relatie die jarenlang uw sparringpartner zal zijn die met u mee kan veranderen.

De kracht van het specialisme

TANS is als een van de weinige automatiseringspartners, al sinds 1985 gespecialiseerd in de logistieke sector. TANS produceert en levert back-office software (TMS en WMS) onder de naam TALIS, voor logistieke bedrijven in Nederland en België. TANS heeft sinds 1985 ruim 400 bedrijven geautomatiseerd.

Flexibel (in alle facetten)

TALIS is een compleet assortiment softwaretoepassingen voor de administratie, de acquisitie, de planning en de uitvoering van logistieke activiteiten. Het assortiment bestaat uit tal van toepassingsmodules die, afhankelijk van uw wens, gekoppeld of zelfstandig gebruikt kunnen worden. Hierdoor is een gefaseerde groei mogelijk. Elke module heeft bovendien een aantal parameters en opties waardoor er nog meer extra functionaliteit kan worden toegevoegd aan uw pakket.

Door het grote aantal klanten heeft TANS ervaring in de diverse deelsegmenten van het wegtransport. Zo hebben we ook een TMS ontwikkeld, dat specifiek gericht is op de eigen vervoerder.

Download de productfolder voor eigen vervoerders

Servicegericht

TANS zorgt voor een volledige implementatie (inclusief installatie, testen, instructie van gebruikers en after-sales begeleiding). Een klantvriendelijke en goed bereikbare helpdesk zorgt er voor dat u met vragen snel op weg wordt geholpen; onze supportmedewerkers kunnen vanaf afstand uw computer overnemen om kleine aanpassingen te doen. Ook geeft TANS diverse cursussen om u vertrouwd te laten raken met het pakket.
In de ogen van de klant ziet TALIS er vaak uit als maatwerk, maar alle specifieke aanpassingen worden in een standaardomgeving doorgevoerd zodat echt maatwerk voorkomen wordt. Hierdoor blijven kosten beheersbaar en hoeft geen specifieke kennis per installatie te worden opgebouwd. TANS update TALIS regelmatig, en bij zo’n update hoeft er daardoor niets te worden aangepast en blijven gemaakte aanpassingen bewaard wat de snelheid van de helpdesk ten goede komt.

Samenwerking

TANS heeft ervoor gekozen om niet alle automatiseringstoepassingen zelf te ontwikkelen en werkt daarom samen met diverse partners en leveranciers van diverse merken boordcomputers, financiële pakketten, scantoepassingen, ritplanningssoftware, Business Intelligence Tools en salarispakketten om toch in een compleet aanbod te kunnen voorzien.
Naast TALIS levert TANS ook TALIX, een Taskmanager en Webopdrachten; waarmee opdrachtgevers via internet opdrachten kunnen aanleveren en ze blijven volgen. Daarnaast is TANS dealer van Multivers, een financieel pakket voor het MKB en Qlikview (Business Intelligence Tool).

TMS, ook interessant voor verladers

Met transport software kunt u besparen, uw kwaliteit verhogen, de kans op fouten verkleinen en uw rendement verhogen. TANS, specialist in automatisering van transport en logistiek ontwikkelde TALIS TMS speciaal voor de eigen vervoerder. Dit Transport Management Systeem is een compleet assortiment softwaretoepassingen voor de administratie, acquisitie, planning en uitvoering van uw logistieke activiteiten.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 040 - 262 90 60!

Adres Croy 9h
Postcode 5653 LC
Plaats Eindhoven
Telefoon 040 - 262 90 60
E-mail info@tans.net

Aanvullende informatie