Stel uw vraag  

Europa's grootste transportplatform

TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Bezoek website

Transportplatform voor vracht- en laadruimteaanbiedingen

TimoCom Soft- und Hardware GmbH

Wij brengen vracht en laadruimte bij elkaar

TimoCom Soft- und Hardware GmbH is opgericht in 1997 en is inmiddels uitgegroeid tot Europa's grootste transportplatform. Het bedrijf beschikt naast de hoofdvestiging in Erkrath, bij Düsseldorf, ook over vertegenwoordigingen in Polen, Tsjechië en Hongarije. Bij de IT-dienstverlener zijn meer dan 400 medewerkers werkzaam.

TimoCom biedt verladende ondernemingen uit handel en productie de volgende ondersteuning: de marktleidende vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo®, het online platform voor transportaanbestedingen en een opslagbeurs met op maat gesneden opslag- en logistieke oppervlakken. De productportefeuille wordt afgerond door TC eMap®, een routeplanning- en calculatiemodule met geïntegreerde trackingfunctie. Alle aangeboden programma's zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en in maar liefst 44 landen en 24 talen beschikbaar.

Efficiënt, veilig, mobiel

Op de internationale vracht- en laadruimtebeurs TC Truck&Cargo® worden dagelijks door momenteel 100.000 gebruikers ruim 450.000 vracht- en laadruimteaanbiedingen geplaatst. Deze tool helpt handels- en productiebedrijven bij de voor hun behoeftedekking benodigde optimalisering van de truckcapaciteiten en vermindering van de  opslagduur van de goederen.

TC eBid® is een praktisch online platform voor transportaanbestedingen, dat inmiddels is uitgegroeid tot een intensief gebruikte applicatie voor verladers en expediteurs. Als aanbesteder bereikt men met TC eBid® per online aanbesteding potentieel 33.000 gecontroleerde transport- en logistiek dienstverleners uit heel Europa.

Door het grote aantal aangesloten dienstverleners zorgen TC Truck&Cargo® en TC eBid® voor een grote transparantie van de actuele marktprijzen en zijn zo onmisbaar vanuit het oogmerk van een kostenefficiënt supply chain management.

Bovendien verliest men de lading nooit uit het oog, dankzij de calculatie- en tracking oplossing TC eMap®, waarmee alle gangbare telematica-aanbieders op slechts één platform worden gebundeld. Alle geboekte producten van TimoCom zijn ook mobiel via een app toegankelijk.

Tal van gratis extra's

TimoCom stelt zijn klanten talrijke features en diensten gratis ter beschikking. Bijvoorbeeld TC Profile®, het online transportregister met 33.000 actieve transport- en logistiek dienstverleners uit heel Europa. Of het nu expediteurs, transportdienstverleners of koeriersdiensten betreft – alle premiumcontacten van dit register op kwaliteit gekeurd. TC Profile® is een adresboek waarin geen plaats is voor achterhaalde contacten. 

Bezoek website...

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Adres Bessemerstraße 2-4
Postcode DE-40699
Plaats Erkrath - Duitsland
Telefoon +31 (0)20 - 794 09 64
E-mail info@timocom.com

Bezoek website...