Stel uw vraag  

Reparatie & Onderhoud

Toscon Trailer Service

Bezoek website

Trailer reparatie & onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Toscon biedt landelijke dekking met 10 servicecenters 

Toscon Trailer Service is er voor alle transportondernemingen, van klein tot groot.  Met een groeiend aantal van inmiddels 10 Service Centers, bieden wij een landelijke dekking voor reparatie en onderhoud van opleggers en aanhangwagens. Tevens hebben wij diverse mobiele werkplaatsen voor onderhoud, keuring en reparatie van voertuigen op iedere gewenste locatie van de klant. 

Trailer onderhoudsexperts

Als ‘Trailer Maintenance Xperts’ registreren wij sinds 2008 alle gegevens van iedere onderhouds- en reparatiebeurt in ons unieke zelf ontwikkelde softwareprogramma HERCULES. Deze uiterst waardevolle gegevens van vele duizenden voertuigen worden voortdurend door ons geanalyseerd. Die specifieke kennis stelt ons in staat om op een kwalitatief hoogwaardige en zeer efficiënte manier het onderhoud en reparatie aan uw trailerpark uit te voeren. 

 

Onderhoud Laadliften en LPK

Laadklep onderhoud is essentieel voor het bedrijfszeker houden van uw voertuig uitgerust met een laadklep. Wij merken vaak dat bij reguliere onderhoudsbedrijven hier niet de juiste aandacht voor tijdens het onderhoud. Naast onderhoud voeren wij checks, maar ook de LPK keuring uit. Uw laadklep dient jaarlijks verplicht gekeurd te worden door een specialist aldus de Arbo wetgeving. de beste wijze hiervoor is om een LPK keuring uit te laten voeren door een gerenommeerd en gecertificeerd bedrijf. Wij kunnen dit op al van onze vestigingen voor u verzorgen. 

24/7 service “omdat stilstand geld kost”

Zonder transport staat alles stil. Gedegen onderhoud voorkomt veel maar er kan altijd nog iets voorvallen waardoor u geconfronteerd wordt met ongeplande stilstand. Deze stilstand kan optreden tijdens een rit. Bij het laden en/of lossen van uw voertuig. Voor alle strandingen binnen Nederland kunnen vaste klanten de directe nummers van de nooddienst monteurs bellen. Voor alle strandingen buiten Nederland kunt u contact opnemen met onze centrale meldkamer. Hier zit een professioneel team dat in meer dan 12 talen de chauffeur te woord kan staan 

Uw ideale servicepartner voor opleggers en aanhangwagens

Onze missie is het ontzorgen van logistieke partners in met name Nederland, België en Duitsland. Wij doen dit door het geven van advies en het efficiënt uitvoeren van onderhoud en reparatie aan trailerparken. Als de ‘Trailer Maintenance Xperts’ bieden wij onze klanten de hoogste inzetbaarheid en de beste betrouwbaarheid  van hun voertuigen. Stilstand kost geld, zeker in de transportsector. Toscon is daarom uw ideale servicepartner voor al het onderhoud en reparatie van uw opleggers en aanhangwagens!

Toscon staat voor:

 • Specialist in reparatie en onderhoud van alle trailermerken
 • 24-uurs service
 • Landelijke dekking
 • Prima onderhoudscontracten tegen scherpe tarieven
 • Topkwaliteit met originele onderdelen
 • Full-service: perfect geregeld en snel weer op de weg
 • Altijd dichtbij
 • RDW erkenning APK Zwaar
 • Diagnose ABS-EBS-ECAS
 • Laadklep Periodieke Keuring en laadklep reparaties
 • Milieuvriendelijke truckwash
 • Haal- en brengservice
 • Schadereparaties

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 077 - 382 05 20!

Adres Archimedesweg 12
Postcode 5928 PP
Plaats Venlo
Telefoon +31 (0)77 - 382 05 20
24+ +31 (0)6 - 51 27 11 02
E-mail venlo@toscon.com