Stel uw vraag  

Bloembollentransport

Transportbedrijf De Kraker

Bezoek website

Transportbedrijf de Kraker B.V.

Bloembollentransport

Transportbedrijf de Kraker B.V. te Dirkshorn is gevestigd in de kop van Noord-Holland te Dirkshorn. Het transportbedrijf is opgericht in 1925 en is nog steeds volop actief. Het transportbedrijf is gestart met een bodedienst vanaf Harenkarspel naar Alkmaar. Naderhand zijn er diverse soorten agrarisch vervoer bijgekomen.

Bloembollenvervoer

Begin jaren 60 is het bloembollenvervoer ook opgepakt, wat tot heden een sterke pijler vormt in het bedrijf. Dit omvat eigenlijk al het werk in de bloembollensector. Van zendingen van een klein zakje tot volle wagenladingen. Dit met diverse bestemmingen.

Ook het vervoer van materialen ten dienste van het bloembollenbedrijf is bij Transportbedrijf de Kraker B.V. in goede handen. Hiervoor wordt een zeer lage combinatie ingezet, waar ladingen tot over de 3 meter zonder probleem mee geladen kan worden.

Transport naar o.a. Frankrijk en Duitsland

Daarnaast is het transportbedrijf inmiddels ook internationaal actief geworden, dit met name op de landen Frankrijk en Duitsland. Naar Frankrijk is inmiddels een vaste lijn opgezet naar de omgeving Chateauroux. Steeds meer klanten zijn hiermee bekend en bieden dan ook hun vrachten aan voor transport.

Tautliners

Het transportbedrijf beschikt heden over 4 combinaties en 2 trekker-opleggers. Voor het vervoer van bloembollen en met name de kuubskisten zijn wij overgegaan naar tautliners. Deze zijn natuurlijk voor vele verschillende soorten vervoer inzetbaar.

Geconditioneerd transport

Sinds kort beschikken we ook over een koelwagen, dit omdat er vanuit bestaande klanten vraag naar is geweest. Dit heeft natuurlijk ook weer tot gevolg gehad dat er ook andere soorten transport uitgevoerd kunnen worden. Met deze auto kunnen de geladen producten op de gewenste temperatuur gehouden worden.

Track & Trace

Al deze auto’s zijn inmiddels te volgen via track en trace, waardor de klant nog beter geïnformeerd kan worden over de status van het vervoerde product.

Transportbedrijf De Kraker in het kort

  • Bloembollenvervoer
  • Vervoer van materialen ten dienste van het bloembollenbedrijf 
  • Transport naar onder andere Frankrijk en Duitsland
  • Geconditioneerd transport
  • Tautliners met track & trace

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Voor meer informatie kunt u bellen met 0224 - 55 12 19.

Adres C. de Vriesweg 22
Postcode 1746 CM
Plaats Dirkshorn
Telefoon 0224 - 55 12 19
E-mail dekrakerbv@planet.nl