Stel uw vraag  

Douane-expediteur

TTS Customs®

Bezoek website

TTS Customs®

Dé douane specialisten!

TTS Customs® is een business unit van TransHeroes | Smart Logistics Group en volledig gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven op douane gebied. Van een eenvoudige invoeraangifte of uitvoeraangifte, oorsprongsdocumenten, tot volledige fiscale vertegenwoordiging van klanten buiten Nederland.

Douane, niet voor iedereen dagelijks werk

Het is vaak een sluitpost voor de afwikkeling van een internationaal of zelfs een wereldwijd transport: de uitvoer- of invoeraangifte. TTS Customs® is volledig AEO en ISO9001 gecertificeerd en beschikt over een schat aan kennis over het invoeren en uitvoeren van goederen. Welke documenten heeft u nodig voor uw transport buiten de Europese Unie? De douane declaranten van TTS helpen u graag verder.

Invoer-, uitvoer-, vervoeraangifte

Persoonlijk en snel helpen we u verder met een invoer- of uitvoeraangifte. Ook voor de opmaak van een T1 document of T2 document kunt u een van onze douane declaranten benaderen. Vraagt uw klant om oorsprongsdocumenten als een Certificaat van Oorsprong (C.V.O.) of een EUR1 document? Voorkom problemen met uw klant en laat de specialisten deze documenten voor u opmaken.

Passieve en actieve veredeling

Wilt u voorkomen dat u dubbel invoerrechten gaat betalen bij reparatie van uw goederen buiten de Europese Unie? We helpen u graag met het opzetten van de juiste structuur en documentatie om actieve en/of passieve veredeling goed op te zetten.

TTS Customs in het kort

  • Uitvoerangifte
  • Invoeraangifte
  • Vervoeraangifte
  • Oorsprongsdocumenten
  • Fiscale vertegenwoordiging
  • Douane entrepot

Richt u zich ook liever op uw eigen business? Wij ook! Laat ons daarom doen waar wij goed in zijn: de opmaak van uw douane documentatie! Neem snel contact op en we helpen u snel verder!

Adres Heliumstraat 8
Postcode 7463 PL
Plaats Rijssen
Telefoon +31 (0)548 – 537317
E-mail info@tts-customs.com