Stel uw vraag  

Heftrucks en hoogwerkers

TVH Group

Bezoek website

Specialist in heftrucks en hoogwerkers

TVH Group

Meer dan 45 jaar ervaring in heftrucks en hoogwerkers

TVH startte in 1969 vanuit de passie van twee vrienden. Na meer dan 45 jaar dragen wereldwijd meer dan 4400 werknemers diezelfde gedrevenheid uit. Hoe die passie zich vertaalt? In alle aspecten van TVH: het streven naar een zo uitgebreid mogelijk gamma, naar een optimale klantentevredenheid, naar meer technische kennis … Niet alleen het bedrijf is gegroeid, maar ook het aantal activiteiten. TVH Group is vandaag een internationale groep met klanten in meer dan 170 landen en is onderverdeeld in 2 business units: Parts & Accessories en Equipment.

TVH Parts: voor al uw intern transport onderdelen

Bij TVH Parts kunt u terecht voor al uw onderdelen. Met meer dan 21 000 000 gekende referenties en 600 000 items op stock, biedt TVH u stukken voor alle industriële machines. De technisch geschoolde medewerkers, het computergestuurd stockbeheersysteem en levering binnen 24 u zorgen ervoor dat TVH Parts uw one-stop shop is voor onderdelen. Daarnaast kunt u ook hier terecht voor herstelling van elektronische onderdelen of de aankoop van een gereconditioneerd onderdeel.

Specialist in nieuwe en tweedehands heftrucks en hoogwerkers

TVH Equipment is uw specialist in nieuwe en tweedehandse heftrucks, hoogwerkers, schaarliften… TVH Equipment bestaat uit 3 activiteiten: Sales, Rental en Service.  De verkoopafdeling handelt in nieuwe en tweedehands heftrucks en hoogwerkers. De verhuurafdeling is met korte- en lange termijn verhuur van heftrucks en hoogwerkers actief in België, Nederland, Luxemburg en andere Europese landen. Ook voor onderhoud en herstellingen kunt u bij ons terecht. Onze workshop is volledig uitgerust om onderdelen en machines perfect te herstellen en onze fieldservice zorgt voor herstellingen bij u ter plaatse of voor uw periodiek onderhoud.

Bezoek website

TVH Group

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op!

Adres Brabantstraat 15
Postcode 8790
Plaats Waregem
Land België
Telefoon +32 (0)56 43 42 11
E-mail info@tvh.com