Stel uw vraag  

Chauffeurs & logistiek personeel

Uitzendbureau 65plus Op de Weg

Bezoek website

Ervaren chauffeurs & logistiek personeel

Uitzendbureau 65plus Op de Weg

Werken in transport, vervoer en logistiek

Bent u als werkgever op zoek naar één of meerdere ervaren en betrouwbare chauffeurs? Of bent u die ervaren chauffeur van 65 jaar of ouder en geïnteresseerd in vacatures in de transport, vervoer & logistieke sector? Dan zit u goed bij 65plus Op de Weg!

Voor werkgevers

Wij maken kwalitatieve matches tussen werkgevers en flexibel personeel. Onze database telt talloze loyale chauffeurs met veel rijervaring en zeer veel schadevrije jaren. Bij 65plus Op de Weg zijn ze direct beschikbaar tegen zeer gunstige voorwaarden. Lees hier enkele testimonials van onze klanten in de transport- en vervoersbranche of neem contact met ons op voor uw personeelsaanvraag. Door onze landelijke kantorennetwerk kunnen wij snel schakelen en bieden wij u een kwalitatief hoge match tegen een zeer scherpe prijs.

Voor werkzoekenden

Heeft u de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt en in het bezit van één of meerdere rijbewijzen? Dan biedt 65plus Op de Weg dé uitkomst. Persoonlijk advies en begeleiding vinden wij erg belangrijk. Wij zien graag de juiste kandidaat op de juiste plek en bieden u daarom enkel een baan die echt aansluit bij uw wensen. U kunt onder uw eigen voorwaarden blijven doorwerken in de transport- en logistieke sector waarbij u zelf bepaalt hoeveel uur u wilt werken en wanneer. Solliciteer nu op actuele vacatures!

Diversiteit aan functies

Wij bemiddelen onder andere in de volgende functies: Koerier, Bezorger, Privéchauffeurs, Runner, Taxichauffeur, Valet Parker, Heftruckchauffeur, Hiker, Directiechauffeur, (Internationaal) Bijrijder, Chauffeur Personenvervoer en Chauffeur B/BE.

Staat uw functie er niet bij? Neem dan contact met ons op en wij nemen uw vacature vrijblijvend in behandeling.

Meer weten over 65plus Op de Weg? Lees dan verder op: www.65plus.nl

Bekijk de actuele vacatures

65plus Op de Weg in het kort

 • Onze diensten:
  - Uitzendingen
  - Werving & Selectie
  - Payrolling
  - Poolmanagement
  - Professional
 • Aangesloten bij de NBBU
 • SNA-gecertificeerd
 • ISO-gecertificeerd
 • Flexspecialist van het Jaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact met ons op:

Contactpersoon Stefan Sturtz, Salesmanager
Regio Landelijk
Telefoon 075 - 653 9939
E-mail stefansturtz@65plus.nl

Zie hier alle vacatures