Stel uw vraag  

Shortsea Services

Unifeeder

Bezoek website

Zeevervoer met Logistieke deur-tot-deur oplossingen

Shortsea Services

Shortsea Services

Onze Shortsea diensten bieden onze Europese klanten een volledige multimodale en flexibele deur-tot-deur oplossing waarbij wij zeevervoer combineren met de weg en / of het spoor. We bieden oplossingen op maat voor individuele behoeften met behulp van een dicht netwerk, frequente diensten en state-of-the-art IT oplossingen. Shortsea diensten bieden klanten over heel Europa duurzame en alternatieve oplossingen voor spoor- en wegvervoer. Klanten waarderen de kenmerken van onze diensten steeds meer waarbij we nadruk leggen op veiligheid, stiptheid en een lagere uitstoot.

"Het vinden van slimmere manieren om containers te verplaatsen met behulp van de beste combinatie van zee, spoor en weg."

Geografische dekking

Geografisch gezien strekt onze markt zich uit van Ierland in het westen tot aan Rusland in het oosten en naar de Alpen in het zuiden tot aan de Noorse fjorden. Aangezien zeevervoer andere vervoerswijzen zoals wegtransport kan vervangen of aanvullen is de potentiële markt voor ons deur-tot-deur aanbod aanzienlijk.

Unifeeder’s volledige intermodale netwerk biedt individuele oplossingen voor de klant en een capaciteit om grote hoeveelheden containers op regelmatige schema’s waaronder dagelijkse diensten en een breed scala aan bestemmingen in Europa te vervoeren.

Uitrusting

Wij verhuren een breed scala aan soorten containers voor intermodaal vervoer. Het gebruik van moderne en efficiënte apparatuur draagt bij aan een groener milieu. Het merendeel van de door ons verhuurde containers zijn standaard maten van 20 ft, 40 ft en 45 ft. Betreffende het type container is er geen beperking en bieden wij alle maten en variaties. Unifeeder wordt vertegenwoordigd door eigen kantoren in de meeste delen van Noord-Europa en door professionele bureaus elders.

Over Unifeeder

Unifeeder is een dynamisch logistiek bedrijf met het grootste en best verbonden feeder- en shortsea netwerk in Noord-Europa. We vereenvoudigen de complexe taak van het kiezen en beheren van supply chains door middel van efficiënte en duurzame transportoplossingen. Onze klanten krijgen via ons toegang tot markten van de Atlantische oceaan tot aan de Oeral. Door het verlagen van drempels, verkleinen van afstanden en het vermenigvuldigen van kansen helpt Unifeeder de potentiële groei van bedrijven los te laten. Wij zijn een partner voor klanten op alle niveaus; strategisch, tactisch en operationeel. Door de uitbreiding van het netwerk, het bedenken van innovatieve oplossingen en het wendbaar zijn in de dagelijkse operaties, helpen wij onze klanten te concentreren op hun core business.

Unifeeder is een dynamisch logistiek bedrijf met het grootste en best verbonden feeder- en shortsea netwerk in Noord-Europa. We vereenvoudigen de complexe taak van het kiezen en beheren van supply chains door middel van efficiënte en duurzame transportoplossingen.

Neem direct contact met ons op voor uw mogelijkheden

Adres "De Blaker", Westblaak 7F
Postcode 3012 KC
Plaats Rotterdam
Telefoon +31 (0)10 - 217 58 40
E-mail nl-exportbook@unifeeder.com