Stel uw vraag  

Douaneformaliteiten

Van de Zand-Douaneagent B.V.

Bezoek website

Van de Zand Douaneagent B.V.

Douaneformaliteiten

Uw expert op het gebied van douanezaken

Van de Zand-douaneagent is al ruim 22 jaar een neutraal en onafhankelijk bedrijf dat gespecialiseerd is in douanezaken. Het bedrijf is in 1992 opgericht door de heer Johan van de Zand in een bedrijfsunit op de parkeerplaats van het industrieterrein “De Grens” in Heijen. Toentertijd kwamen de klanten met hun goederen langs het kantoor en de douane, zodat daar ter plekke de goederen konden worden aangegeven. Met de groei van het bedrijf moest er ook worden gedacht aan een grotere locatie. Deze is gevonden in het huidige bedrijfspand op De Grens 4 te Heijen.

Voor particulier en zakelijke klant

Wij staan voor iedereen klaar, of u nu een klein of groot bedrijf hebt, particulier of een zakelijke klant bent. Wij denken met u mee en zijn oplossingsgericht. Natuurlijk zijn we als eerste op de hoogte van de laatste veranderingen van de wet- en regelgeving bij de douane. De opdrachten die u ons toevertrouwd zullen door onze korte communicatielijnen snel en accuraat worden aangegeven. Onze gediplomeerde en vakkundige medewerkers staan samen met onze actuele automatisering garant voor uitstekend werk tegen minimale kosten.

AEO certificaat

Onze betrouwbaarheid als partner naar u toe en naar de douane toe is bewezen en bekroond met het AEO certificaat dat we hebben gekregen op 22 juni 2011. Kortom wij zijn een veilig partner waar u rustig mee in zee kunt gaan. Ons certificaat wordt ieder jaar opnieuw bekeken en beoordeeld.

Douanezaken door heel Nederland

Door de geavanceerde automatisering kunnen wij in heel Nederland elektronisch uw douanezaken verzorgen. De aangifte die wij doen voldoet aan de laatste eisen van de douane/belastingdienst. Een snelle en correcte aangifte zorgt ervoor dat u binnen no-time kunt beschikken over uw goederen.

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, neem dan contact op met ons. Wij willen graag onze diensten mondeling met u te bespreken.

Wat kunnen wij voor uw bedrijf betekenen:

  • Import, Export, Transit
  • Elektronische verwerking m.b.v. AGS2 / AGS3 / NCTS
  • Douane service van 7.00 tot 21.00 uur
  • Neutraliseren van uw importzendingen
  • Carnet afhandeling
  • Statistiek dienstverlening
  • Beperkte fiscale vertegenwoordiging
  • Verzorgen van de administratie van douane entrepots

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen op het gebied van douanezaken, neem dan contact met ons op.

Adres De Grens 4
Postcode 6598 DL
Plaats Heijen
Telefoon 0485 - 51 50 22 
E-mail melding@vandezand.eu