Stel uw vraag  

13.000 m2 warehousing

Van Heugten Transport

Bezoek website

Van Heugten Transport - Warehousing

13.000 m2 warehousing

Warehouse van 13.000 m2 in Scherpenzeel

Van Heugten Transport is gelegen in Scherpenzeel en beschikt over 13.000 m2 beveiligde opslag- en overslagruimte, voorzien van sprinklers en inbraakbeveiliging. Door de gunstige geografische ligging, met korte uitvalswegen naar de A1 en de A12, is Van Heugten Transport onder andere binnen 45 minuten vanuit Duitsland te bereiken.

Warehouse met palletstellingen

Deze moderne warehouse omgeving is volledig voorzien van palletstellingen en biedt plaats aan 15.000 blokpallets. Met modern intern transport worden de pallets zo efficiënt mogelijk verplaatst. Zo loopt er een smalle hoogwerker op een inductielijn en is er voor de inrijstellingen een reachtruck met hoogtekiezer beschikbaar.

Certificaten

  • Al het warehouse personeel beschikt over de juiste heftruckcertificaten.
  • Zowel het interne transport als de stellingen worden jaarlijks gekeurd volgens de daarvoor geldende normen.

Voorraadbeheersysteem

Het voorraadbeheersysteem wordt ondersteund door WMS software. Dit voorraadbeheersysteem beheert onder andere de locatie-indeling van de stellingen in het magazijn, de orderstroom in de juiste planningsvolgorde en de goederenstroom. Van Heugten Transport kan het volledige voorraadbeheer verzorgen en kan indien gewenst ook de goederen ompakken (Value added logistics).

Wat voor soorten producten kunt u opslaan?

Alle droge producten kunnen bij Van Heugten Transport worden opgeslagen. Voorbeelden van veel opgeslagen goederen zijn tapijttegels en plastic trays. Deze worden op pallets opgeslagen.

Cross docking

Voor cross docking is 500 m2 beschikbaar.  Hier worden goederen overgeladen en op route gezet voor transport. Dankzij cross docking hoeven goederen niet eerst te worden opgeslagen, maar kunnen deze direct overgezet worden als uitgaande goederen. Het transport wordt efficiënter gemaakt, wat steeds belangrijker wordt voor het vervoer van bijvoorbeeld voedsel en medicijnen.

Van Heugten Transport in het kort

  • 13.000 m2 warehousing
  • Warehouse met palletstellingen
  • Korte uitvalswegen naar de A1 en de A12
  • Voorraadbeheersysteem
  • 500 m2 cross docking

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?
Neem direct contact met ons op via 033 - 277 99 41!

Adres Stationsweg 395
Postcode 3925 CC
Plaats Scherpenzeel
Telefoon +31 (0)33 - 277 99 41
E-mail info@v-heugten.nl